Розвідка Великої Британії спростувала заяви РФ про успіхи в районі Вугледара та Оріхова
Категорія
Україна
Дата публікації

Розвідка Великої Британії спростувала заяви РФ про успіхи в районі Вугледара та Оріхова

Розвідка Великої Британії спростувала заяви РФ про успіхи в районі Вугледара та Оріхова
Джерело:  online.ua

За інформацією аналітиків розвідки Міноборони Великої Британії, заяви росіян про успіхи їхньої злочиної армії в районі Вугледара на Донеччині та Оріхова у Запорізькій області не відповідають дійсності.

Джерело: Twitter-сторінка Міноборони Великої Британії

Чому окупанти почали брехати по захоплення Вугледара та Оріхова 

Аналітики британської військової розвідки підкреслюють, що протягом останніх шістьох днів Кремлем активно поширювалась інформація про просування злочинної російської армії біля Оріхова та Вугледара.

Зокрема, в окупантів заявляли про прорив оборони ЗСУ.

Насправді ж російська армія проводила локальні атаки у районі Оріхова та Вугледара, але малоймовірно, що РФ досягла якихось суттєвих успіхів.

Існує реальна ймовірність того, що російські військові джерела навмисно розповсюджують дезінформацію, намагаючись створити враження, що російська операція продовжується, - припускають представники військової розвідки Міноборони Великої Британії.

За словами президента Володимира Зеленського, на російський терор необхідні асиметричні відповіді.

На цей російський терор потрібні асиметричні відповіді. Потрібен новий рух наших сил на фронті. Потрібно забезпечити поразки наземних сил терористів, - зазначив голова держави.

Також він зазначив, що щоб не планували російські окупанти, "наша підготовка має бути міцнішою".

Говоримо про це з партнерами. І обговорюємо це на засіданнях Ставки. Сьогодні було саме таке засідання. Я дякую всім нашим підрозділам, які проявляють потрібну Україні стійкість, виснажують окупанта, знищують його. Що більше Росія втратить у цій битві за Донбас, то меншим буде її загальний потенціал. Знаємо, що планують окупанти. Протидіємо. Це стосується й постачання озброєнь і снарядів, і загального зміцнення наших сил оборони, - підкреслив Зеленський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?