Секретар РНБО допустив ведення бойових дій на території РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Секретар РНБО допустив ведення бойових дій на території РФ

Секретар РНБО допустив ведення бойових дій на території РФ
Джерело:  online.ua

Секретар РНБО Олексій Данілов наголосив, що за потреби та виключно в інтересах захисту суверенітету власної держави українські військові можуть перетнути кордон та зайти на територію РФ.

Джерело:   KyivPost

Данілов допустив ведення війни на території РФ 

Якщо для захисту нашої країни треба буде опинитися там, де ми вважатимемо за необхідне, ми там будемо. І ні в кого питати не будемо. І всі ці балачки, що не треба когось там дратувати, це нісенітниця, - підкреслив секретар РНБО.

Данілов також підкреслив, що злочинне кремлівське керівництво планує повторний наступ на Київ та намагається вмовити білоруського диктатора Олександра Лукашенка повноцінно вступити у війну проти України.

Ми готуємось до будь-якого розвитку подій. Для нас всі напрямки є важливими, і жоден з них не залишається без уваги та контролю ставки Верховного Головнокомандувача та всіх, хто бере у ній участь. Розуміємо, що відбувається на території тимчасово окупованого Криму, території Луганської та Донецької областей та на території Білорусі, - зазначив Данілов.

Секретар РНБО також підкреслив, що наразі РФ втратила можливість виробляти високоточну зброю.

Вони неспроможні виготовляти у великій кількості високоточну зброю. І зброя в них поступово закінчується. Єдине, що у них є в достатній кількості, — це ракети для С-300. Але вони долітають тільки на коротку відстань. Саме тому РФ веде перемовини з Іраном про постачання ракет. На сьогодні факту їхнього отримання не зафіксовано. Але якщо це відбудеться, ми одразу про це дізнаємось, - наголосив Данілов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?