Селена Гомес влаштувала гучний скандал на концерті Бейонсе — відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Селена Гомес влаштувала гучний скандал на концерті Бейонсе — відео

Селена Гомес влаштувала гучний скандал на концерті Бейонсе — відео
Джерело:  online.ua

Протягом останнього року відома американська співачка Селена Гомес дедалі частіше почала опинятися в епіцентрі гучних скандалів. Так, нещодавно вона прилетіла до Парижу, щоб підтримати свою колегу Бейонсе у її світовому турне. Однак просто перед початком шоу Селена публічно поконфліктувала з охоронцем — цей інцидент потрапив на відео.

Джерело: PageSix

Селена Гомес влаштувала скандал під час концерту Бейонсе

Наразі користувачі мережі активно обговорюють відео, на якому розлючена артистка кричить на чоловіка, який її супроводжував до VIP-ложе.

На переконання фанатів, їхня улюблениця могла сварити охоронця.

Чоловік ішов за Селеною, яка зупинилася і висловила йому своє обурення. Помітно, що акторка була досить зла та серйозно накричала на нього.

Що насправді могло статися під час концерту Бейонсе

Шанувальники артистки припускають, що чоловік може бути з особистої охорони Гомес, адже його доволі часто помічали біля неї й на інших відео з концерту.

Окрім того, фанати співаки уже озвучили свої версії того, що так сильно могло розізлити зірку.

На їхнє переконання, це може бути через те, що вона запізнюється на концерти, або ж те, що охоронець грубо поводиться з фанатами.

Ба більше, на одному з відео також можна помітити, що чоловік відштовхує подругу співачки Ракель Стівенс. Після цього фанати Селени Гомес звинуватили його в агресивності.

Не можна також не згадати про те, що Селена Гомес була не єдиною зіркою, яка приїхала підтримати Бейонсе у Париж. У натовпі також помітили Наталі Портман, Кріс Дженнер, Ленні Кравіц та інші.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?