Шахтар витримав натиск Інтера у Лізі чемпіонів. Як пройшов важливий матч
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шахтар витримав натиск Інтера у Лізі чемпіонів. Як пройшов важливий матч

Шахтар витримав натиск Інтера у Лізі чемпіонів. Як пройшов важливий матч
Джерело:  online.ua

Ввечері у вівторок, 27 жовтня, український футбольний клуб "Шахтар" розпочав двобій проти італійського "Інтера". Команди у другому турі групового етапу Ліги чемпіонів боролися за право виходу з дивізіону B. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні підсумки двобою.

Упродовж майже всього матчу "гірняки" впевнено тримали оборону, одна самі також не змогли пробити захист італійських суперників. Утім, минуле зіткнення "Шахтаря" та "Інтера" завершилося приголомшливою перемогою останнього (5:0 у півфіналі Ліги Європи минулого серпня), тож обрана тактика й перебіг матчу також мали користь для донеччан.

Матч українського клубу проти італійців пройшов на полі НСК "Олімпійський", його судила команда болгарських арбітрів на чолі з фахівцем Георгі Кабаковим.

Також відомо, що матч відбувся за присутністю вболівальників. На трибуни пустили близько 15% від загальної кількості місць на "Олімпійському". До фанів були вимоги - дотримуватися усіх протиепідемічних заходів.

Нагадаємо, завдяки несподіваному тріумфу у матчі з мадридським "Реалом" "Шахтар" обійняв першу сходинку дивізіону. "Інтер" та Борусія М знаходяться на другому місці, а от іспанський клуб посів останнє через поразку від українців з рахунком 3:2.

Водночас у першому турі групового етапу "Інтер" розіграв нічию проти Борусії М з підсумковим рахунком 2:2.

Як повідомляв ONLINE.UA, позитивні тести на коронавірус COVID-19 з’явилися серед футболістів  клубу "Динамо" прямо напередодні наступного матчу в Лізі чемпіонів. Принаймні двоє гравців столичного клубу не гратимуть проти угорського "Ференцвароша".

Випадки коронавірусу у команді виявили буквально перед вильотом до Угорщини. Футболісти, тренери й персонал проходили медичний огляд у лабораторії, сертифікованій УЄФА.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?