Ще один відомий політик підхопив коронавірус
Категорія
Світ
Дата публікації

Ще один відомий політик підхопив коронавірус

Ще один відомий політик підхопив коронавірус
Джерело:  online.ua

Впливовий політик та прем'єр-міністр Болгарії Бойко Борисов неочікувано для всіх зізнався, що заразився коронавірусом. За його словами, після двох ПЛР-тестів 26 жовтня він отримав позитивні результати на COVID-19. Наразі у Борисова фіксують загальне нездужання, він залишився на лікуванні вдома. Окрім того, політик розповів, що усі дані про його нещодавні контакти вже передали до регіональної інспекції охорони здоров'я. Прем'єр-міністр Болгарії пообіцяв своєму народу, що буде дотримуватися всіх заходів безпеки та зможе уже в найближчому майбутньому здолати хворобу. Про це Бойко Борис повідомив на своїх сторінках в соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

За словами політика, він був змушений скасувати усі зустрічі та перемовини та піти на самоізоляцію ще в п'ятницю, 23 жовтня після того, як зараження коронавірусом підтвердилося у міністра регіонального розвитку та управління Ніколая Нанкова, з яким він проводив нещодавно бесіду.

Окрім того, також стало відомо, що очільник Міністерства охорони здоров'я Костадін Ангелов ізолювався, оскільки контактував з Борисовим. Він також розповів, що останній контакт з прем'єр-міністром був у п'ятницю. Міністр енергетики Теменужка Петкова також ізолювалась. Бойко Борисов повідомив про те, що сталося, представників американської делегації, які відвідали Болгарію та мали зустріч з ним 23 жовтня.

Не можна не звернути увагу на те, що нещодавно представники CNN та AFP news agency почали бити на сполох через нову моторошну проблему, яка з'явилася зразу ж після повернення американського лідера Дональда Трампа, який 3 дні провів у медцентрі через COVID-19, у Білий дім. Журналісти почали стверджувати, що резиденція президента США миттєво перетворилася на розсадник вірусного зараження. Як запевняють представники медіа, 11 помічників або союзників президента або заразилися вірусом, або, як у випадку його дочки Іванки, працюють з дому.

"Замість гучного вулика передвиборної активності Західне крило (Білого дому, де знаходиться Овальний кабінет Трампа — ред.) стало розсадником вірусного зараження. У Білому домі запанувала "аура недовіри", — стверджують журналісти.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, в Кабміні відповіли, чи готові ввести тотальний карантин в Україні після виборів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?