Ще у березні РФ заявляла про готовність відвести війська на позиції 23 лютого — Арестович
Категорія
Політика
Дата публікації

Ще у березні РФ заявляла про готовність відвести війська на позиції 23 лютого — Арестович

Ще у березні РФ заявляла про готовність відвести війська на позиції 23 лютого — Арестович
Джерело:  online.ua

Радник глави Офісу Президента Олексій Арестович нагадав про те, що ще у березні Україна та Росія провели офіційні перемовини у Стамбулі. Як стверджує представник команди Володимира Зеленського, ще тоді Кремль, мовляв, запевняв, що готовий відвести свої війська на позиції станом на 23 лютого.

Джерело: Ютуб-канал ФЕЙГИН LIVE

РФ стверджувала, що відведе війська на позиції 23 лютого — Арестович

Після того, як Олексій Арестович розповів про заяви офіційної Москви під час переговорів з Україною, він уточнив, що є позаштатним радником Андрія Єрмака і не має доступу до реальної інформації, якабпідтвердила його слова.

За словами представника ОПУ, в березні про переговори у Стамбулі просила команда російського диктатора Володимира Путіна, а не офіційний Київ. Ба більше, як уточнив Олексій Арестович, країна-агресорка і зараз продовжує дуже сильно просити про перемовини з Україною на тлі своїх нескінченних поразок на полі бою.

Взагалі у мене немає ніякої реальної інформації. Я суджу по непрямих даних. У мене ж немає доступу до державних таємниць, – зазначив радник Андрія Єрмака.

Арестович також уточнив, що дізнався про те, що країна-агресорка була готова відвести війська, не від члена української делегації.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?