Що буде з Росією у разі смерті Путіна — відповідь представника ГУР Юсова
Категорія
Україна
Дата публікації

Що буде з Росією у разі смерті Путіна — відповідь представника ГУР Юсова

Що буде з Росією у разі смерті Путіна — відповідь представника ГУР Юсова
Джерело:  online.ua

Після смерті російського диктатора Володимира Путіна в РФ почнуть будувати нові конструкції влади, можливо, навіть в нових географічних межах. Представник ГУР Андрій Юсов розповів, що може статися у такому випадку та що повинна робити Україна після перемоги.

Джерело:  ютуб-канал online.ua

Місце Путіна після його смерті може зникнути

Юсов відповів на запитання, що буде, якщо російський диктатор Володимир Путін помре. За його словами, є багато багато сценаріїв, і їх потрібно пропрацьовувати та аналізувати.

Не можна відштовхуватися від одного сценарію. Якщо Путін помре, або стане відомо, що він помер, чому ми думаємо, що залишиться місце Путіна? Навіть в історії Московщини були різні періоди: семибоярщина, семиолігарщина та багато інших прикладів. Конструкція, яка будувалася останні десятиліття з публічною інформацією про публічну «отрицательную жизнь» цього диктатора, просто рухне.

За словами Юсова, після цього почнуть будувати якусь нову конструкцію в нових реаліях: політичних, геополітичних та, цілком можливо, географічних.

Тобто буде якесь інше місце, не місце Путіна. А обговорювати наразі якісь конкретні прізвища не має сенсу. Хіба, якщо ми не хочемо, щоб когось з них швидше ліквідували чи усунули в інший спосіб в цій «банці з павуками».

 Андрій Юсов закликав не сприймати так звану Росію як константу, як щось вічне, оскільки Російська Федерація в різні епохи мала різні об'єми, кордони, різні назви, різні устрої.

Був Радянський Союз, була імперія, було Московське князівство, а ще раніше там були болота, й жаби квакали. Тобто все змінюється, все динамічне. І те, що сьогодні називається Російською Федерацією, завтра може називатися по-іншому й мати інші обриси, зокрема й географічні.

Що повинна зробити Україна, щоб війна не повторилася

Представник ГУР зазначив, що якщо ми говоримо про право націй на самовизначення, то сьогодні найбільша кількість окупованих територій та окупованих народів знаходяться саме на території так званої Російської Федерації.

Ці народи, цілком можливо, мають усі підстави прокинутися та активізувати боротьбу за свої власні права, що, я думаю, і відбудеться. А що ми повинні зробити? Багато сказано на цю тему. І важко щось доповнити. З одного боку, бути сильними і розуміти, що цей ворог давній, він був століттями й залишиться на століття.

За словами Юсова, це означає, що будь-які розмови про відновлення діалогу, «перестать стрелять», для чого нам армія і все інше — це будуть розмови від ворогів і пропозиції в цьому контексті.

Так, ми маємо бути готовими. Українська армія повинна бути сильною та потужною завжди. Ба більше, ми маємо бути невіддільною частиною безпекової та політичної архітектури цивілізованого світу — йдеться про Європейський Союз та євроатлантичну інтеграцію. Саме це записано в українській Конституції. Переконаний, що так і буде.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?