Що подивитись на Хелловін 2021. Цікаві фільми жахів і мультфільми для всієї родини
Категорія
Культура
Дата публікації

Що подивитись на Хелловін 2021. Цікаві фільми жахів і мультфільми для всієї родини

Що подивитись на Хелловін 2021. Цікаві фільми жахів і мультфільми для всієї родини
Джерело:  online.ua

Хелловін 2021  наближається, а це значить, що пора запасатися гарбузом, свічками і страшилками для створення містичної атмосфери вдома. У 2021 році влаштувати гучну вечірку з гостями і "жахливими" конкурсами навряд чи вийде через пандемію, але це не привід скасовувати свято. Як щодо сімейного вечора за переглядом страшного фільму? Погодьтеся, така ідея сподобається навіть дітям. Тому запалюйте Джека-ліхтаря, влаштовуйтеся зручніше і насолоджуйтеся вечером жахів. ONLINE.UA зробив для вас добірку цікавих фільмів - в ній немає широко відомих "Тихого місця", "Воно 2", "Сонцестояння" і "Доктора Сон", але ви знайдете і дитячі мультики, і оглушливі фільми жахів, які варто подивитися на Хелловін 2020.

Людина-неведимка

У цій екранізації історії Герберта Уеллса головну роль грає зірка "Розповіді служниці" Елізабет Мосс. Зіткнувшись з низкою моторошних і смертельно небезпечних пригод, її героїня відчайдушно намагається довести, що не сходить з розуму, а її дійсно переслідує колишній коханий, який помер за дивних обставин і залишив їй у спадок мільйони. Він оголосив невидиме полювання на дівчину, яка, незважаючи на небезпеку, намагається розв'язати заплутану історію.

Пастка

Напружений трилер розповідає історію головного героя Кріса, який отримує запрошення погостювати у батьків своєї дівчини. Вечірка з нагоди його приїзду перевтілюється в моторошне дійство. Гості поводяться дивно, а господарі практикують гіпноз. Виявляється, в якості нової жертви вони вибрали його.

Заборонена зона

Американські туристи приїжджають в Україну, щоб відвідати знамениту у всьому світі Чорнобильську зону відчуження та отримати незабутні враження. Але по приїзду в Прип'ять стає зрозуміло, що радіоактивне місто не зовсім порожнє. Найстрашніше, як і годиться, стає вночі.

Сяйво

Культовий фільм жахів "Сяйво" Стенлі Кубрика, знятий за мотивами однойменного твору Стівена Кінга, вважається одним з найстрашніших хорроров всіх часів. Головний герой картини Джек Торренс приїхав в елегантний відокремлений готель, щоб попрацювати доглядачем під час мертвого сезону разом зі своєю дружиною і сином. У цьому готелі раніше стався жахливий злочин - колишній наглядач зарізав свою дружину і дочок. Але незважаючи на всю містику, а її у фільмі багато, сім'ю Торренс чекає куди більш прозаїчна катастрофа.

Монахиня

Фільм з циклу "Закляття", який об'єднав в собі франшизу зі стрічками про диявольську ляльку Аннабель і знамениті ужастики про прокляту хату в Амітивілі. Ця картина точно наповнить ваш будинок на Хелловін зловісною таємничою атмосферою.

Хелловін

Цей фільм жахів 2018 року "оживив" легендарного маніяка Майкла Маєрса. Він повертається з закритої лікарні, а його сестра Лорі жде його. Доросла дочка і внучка вважають її божевільною старухою. Одна Лорі знає, що одного разу на Хелловін Майкл повернеться за нею. Він втече, знову одягне білу маску і загрожуватиме всім її близьким. І Лорі не помиляється.

Корпорація монстрів

Цей оскароносний мультфільм став улюбленим вже для кількох поколінь дітей та їх батьків. Втім, багатьом бабусям і дідусям він теж подобається. Насильство і "жахи" в мультику виглядають досить мультяшно, тому він відмінно підійде для проведення сімейного вечора на Хелловін разом з дітьми.

Сімейка Адамс

Мультфільм сповнений темних моментів, плюс в ньому панує моторошна похмура атмосфера. Але все-таки це комедія, до того ж анімована. Тому всі страшні моменти насправді такими не є, але можуть зацікавити як дітей, так і дорослих, особливо в оточенні святкової хелловінсьої атмосфери.

Фокус-покус

Цей американський комедійний фільм з елементами фентезі відмінно підійде для перегляду з дітьми-підлітками. Дія в ньому почала відбуватися 300 років тому, коли сестер Сандерсон стратили за чаклунство. Після цього вони стали з'являтися в образі відьом, якщо хлопець-незайманий або безневинна дівчина запалить в їхньому будинку свічку на Хелловін. Правда їм доводиться потрапити в наш час, де їм нелегко звикнути до сучасних реалій.

Раніше ONLINE.UA розповідав, які фільми жахів стали найстрашнішими в історії кіно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?