Шевченко прокоментував перший матч "Дженоа" під його керівництвом
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шевченко прокоментував перший матч "Дженоа" під його керівництвом

Шевченко прокоментував перший матч "Дженоа" під його керівництвом
Джерело:  online.ua

Легендарний український футболіст та новопризначений тренер "Дженоа" Андрій Шевченко провів із командою перший спаринг. Суперниками італійців стали гравці молодіжного складу клубу.

Джерело: ФК ДженоаSportarena

Шевченко відреагував на перемогу "Дженоа" під його керівництвом

Варто звернути увагу на те, що грі брали участь футболісти, яких не викликали до національних збірних.

Підопічні колишнього українського тренера вибороли перемогу з рахунком 3:1. Голи забили Філіппо Мелегоні, Елмандо Джині та Флавіо Б'янкі. Представнику молодіжної команди Брайану Бочі вдалося забити один гол у ворота супернику.

Андрій Шевченко не приховує, що залишився задоволений грою своїх підопічних.

"Гарний тест наприкінці першого тижня гарної роботи", - прокоментував матч новий тренер "Дженоа"

Не можна також не звернути увагу на те, що неділю, 21 листопада "Джено" проведе перший офіційний матч під керівництвом Андрія Шевченка. "Грифони" зустрінуться у поєдинку проти Роми.

Шевченко відповів, чому гравців збірної України до "Дженоа" не запросять

Колишній український тренер плекає надію, що він зможе залишити "Дженоа" в Серії А. Він також звернув увагу на те, що італійський клуб не може підписувати гравців з українським паспортом через ліміт.

"Це хороший виклик для мене. Тренувати в одній із найкращих ліг, де зібрано найкращих тренерів – це великий виклик. Буде складно, але думаю, ми впораємося з ситуацією і зробимо все для того, щоб залишитися в Серії А". З новими власниками ми обговорювали багато моментів. Завтра закінчується перехід від старих власників до нових, залишилися паперові питання. У клубу є гарні амбіції, але вони залежатимуть від того, як команда виступить і чи залишиться в Серії А. Ми обговорювали це питання, коли відкриється трансферне вікно – буде зрозуміло, як клуб хоче посилити команду, обговорюватимемо ці питання", - розповів Шевченко.

Читайте також:

  • В УАФ назвали ймовірного наступного тренера збірної України з футболу

  • Харківський "Металіст" цікавиться ще одним іноземцем для підписання контракту: цікавіподробиці читайте в нашому матеріалі

  • Луческу знайшов виправдання за катастрофічну поразку Динамо від Баварії

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?