Шольц не підтримує заборону видачі туристичних віз росіянам
Категорія
Політика
Дата публікації

Шольц не підтримує заборону видачі туристичних віз росіянам

Шольц не підтримує заборону видачі туристичних віз росіянам
Джерело:  online.ua

15 серпня німецький лідер Олаф Шольц почав стверджувати, що, незважаючи на те, що є місце для дебатів на європейському рівні щодо заборони видачі віз російським туристам, важливо не ускладнювати життя ворогам команди російського диктатора Володимира Путіна, які тікають з РФ.

Джерело:  Reuters

Шольц не хоче підтримати заборону видачі туристичних віз росіянам

Для нас важливо те, що ми розуміємо, що багато людей тікають з Росії, тому що вони не згодні з російським режимом... Усі рішення, які ми приймаємо, не повинні ускладнювати виїзд з країни, відмежування від керівництва і диктатури в Росії, - заявив канцлер Німеччини після зустрічі з лідерами країн Північної Європи в Осло.

Не можна також не звернути увагу на те, що ділька європейських країн, у тому Фінляндія, прем’єрка якої також була на зустрічі, закликали заборонити російським туристам в'їзд до Європейського союзу, щоб гарантувати, що вони також сплатять штраф за вторгнення Росії в Україну.

Олаф Шольц (фото — flickr)

Як уже згадувалося раныше, влада Естонії 11 серпня офіційно попередила, що за тиждень не пускатиме росіян із виданими Естонією шенгенськими візами - з кількома винятками, а раніше країна припинила видавати громадянам туристичні візи.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?