Шольц висміяв Путіна: чому кількість німецьких танків для ЗСУ схожа на жорсткий тролінг Кремля
Категорія
Політика
Дата публікації

Шольц висміяв Путіна: чому кількість німецьких танків для ЗСУ схожа на жорсткий тролінг Кремля

Шольц висміяв Путіна: чому кількість німецьких танків для ЗСУ схожа на жорсткий тролінг Кремля
Джерело:  online.ua

25 січня уряд Німеччини повідомив про передачу Збройним силам України основних бойових танків Leopard-2. Як заявив тоді лідер ФРН Олаф Шольц, українська армія отримає роту танків — тобто 14 "Леопардів". Однак, як виявилося, це не все. 3 лютого Берлін схвалив передачу Україні ще 88 танків Leopard 1. Після цього користувачі мережі почали активно обговорювати, чи не є кількість танків для ЗСУ своєрідним тролінгом Кремля з боку команди Шольца.

Джерело: online.ua

Шольц вирішив потролити Путіна кількість танків для України

Користувачі мережі не приховують, що їх здивувала кількість танків, які офіційний Берлін погодився надати Україні. Зокрема, український депутат Олексій Гончаренко у своєму Телеграм-каналі написав:

"Німеччина схвалила продаж Україні 88 танків. Ви ж розумієте, що зараз буде?" - поцікавився він у підписників.

Фото - скриншот

Що важливо розуміти, коментар політика відсилає до відомого у колах праворадикалів неонацистського гасла "14 88", де перше число вказує на 14 слів правого ідеолога Девіда Лейна, а друге — на "Хайль Гітлер", оскільки літера "H" — восьма у латинській абетці.

Таким чином, число кількість німецький танків для ЗСУ можна сприйняти як своєрідне знущання з російської пропаганди, яка заявляє, що Росія бореться з "фашизмом" в Україні.

Як користувачі мережі відреагували на тролінг Німеччиною Путіна та російської пропаганди:

  • Оце так Шольц висміяв Путіна! Не очікував від нього;

  • Уявляю, як зараз це перекрутить російська пропаганда;

  • Виявляється, у команди Шольца дуже своєрідне почуття гумору;

  • А пам'ятаєте, як Кремль брехав, що воює з сатанізмом в Україні? Класно було б, якби нам на тлі цих заяв дали одразу 666 танків)))

  • І сміх, і гріх))

  • Довго Берлін буде вислуховувати лайно на свою адресу після такого жарту.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?