Сили ППО вночі збили чотири крилаті ракети та три БпЛА
Категорія
Україна
Дата публікації

Сили ППО вночі збили чотири крилаті ракети та три БпЛА

Сили ППО вночі збили чотири крилаті ракети та три БпЛА
Джерело:  online.ua

Вночі 4 травня сили ППО збили три з п’яти дронів Shahed та чотири з шести крилатих ракет, запущених Росією по Україні.

Джерело: Повітряні Сили, КМВА

РФ атакувала Україну ракетами та дронами

У Повітряних Силах ЗСУ повідомили, що окупанти продовжують нічні атаки по території України безпілотниками та крилатими ракетами по військових об’єктах та об’єктах критичної інфраструктури.

З 01.00 по 04.00 год 4 червня 2023 року противник застосував п’ять іранських ударних БпЛА «Shahed-136/131» з Брянської області, а також шість крилатих ракет повітряного базування Х-101/Х-555 – випущені із шести стратегічних бомбардувальників Ту-95мс з району Каспію, - йдеться у повідомленні.

Силами та засобами ППО знищено чотири крилаті ракети та три ударні дрони.

У КМВА зазначили, що вночі росіяни атакували Україну ракетами, які традиційно були запущені із району Каспію стратегічними бомбардувальниками Ту-95МС, та БпЛА.

За попередньою інформацією, до столиці жодна повітряна ціль не долетіла. Все, що прямувало в бік міста – ППО знищила ще на дальніх підступах, - йдеться у повідомленні.

Обстріли України

За даними Генштабу ЗСУ, минулої доби окупанти завдали 2 ракетних ударів по Донецькій і Дніпропетровській областях, зокрема, застосувавши ОТРК Іскандер.

Однією ракетою «Іскандер-К» влучив по передмістю Дніпра - пошкоджено двохповерховий житловий будинок, понад 20 цивільних осіб зазнало поранень середнього та важкого ступеня тяжкості, серед них є діти.

Крім того, ворог завдав 30 авіаційних ударів та здійснив 56 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?