Сили ППО знищили понад 40 повітряних цілей над Києвом
Категорія
Україна
Дата публікації

Сили ППО знищили понад 40 повітряних цілей над Києвом

Сили ППО знищили понад 40 повітряних цілей над Києвом
Джерело:  online.ua

Вночі 29 травня російські війська вчергове атакували Київ та область. Над столицею збили понад 40 повітряних цілей.

Джерело: КМВА

Росіяни атакували Київ 29 травня

Росіяни застосували проти України дрони «Shahed» та одночасно із атакою БпЛА, з району Каспію ворожі ТУ-95МС здійснили пуски крилатих ракет, ймовірно Х-101/555.

Тож атака на столицю була комбінованою, з різних напрямків. Загалом, силами і засобам нашої ППО було виявлено і знищено понад 40 повітряних цілей, - повідомили в КМВА.

В результаті падіння уламків в Подільському р-ні пробило дах житлового будинку, без жертв. Інформації щодо потерпілих наразі не надходило.

У Святошинському районі зафіксовано падіння уламків на відселену будівлю, попередньо без постраждалих і серйозних руйнувань.

Минуло лише 18-ть годин після наймасованішої атаки БпЛА по Києву, а ворог знову напав на столицю. Це вже 15-та повітряна атака з початку травня! Рашисти-терористи усіма силами намагаються здійснити ураження ключових для себе цілей і одночасно виснажити ресурси нашої ППО. Також цими постійними нападами противник прагне тримати в глибокому психологічному напруженні цивільне населення, - додали в КМВА.

Подробиці нічної атаки РФ по областях

На Київщині у кількох районах пошкоджені житлові будинки та об’єкти інфраструктури. Загиблих і поранених немає.

На Миколаївщині збили 3 дрони-камікадзе типу Shahed.

Над Одещиною зафіксовано збиття одного дрона. Уламки уламки влучили у портову інфраструктуру Одеси, спалахнула пожежа. Її вже загасили.

На Львівщині одну з ракет збили над Золочівським районом. Потерпілих немає. Уламки впали на дерев‘яну господарську будівлю, яка згоріла.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?