Сили спротиву у Мелітополі пошкодили міст — ним війська РФ перекидали ешелони з Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Сили спротиву у Мелітополі пошкодили міст — ним війська РФ перекидали ешелони з Криму

Сили спротиву у Мелітополі пошкодили міст — ним війська РФ перекидали ешелони з Криму
Джерело:  online.ua

Мер Мелітополя повідомив, що Сили спротиву пошкодили залізничний міст на південному заході від міста. По ньому росіяни доправляли ешелони з Криму.

Джерело: мер Мелітополя Іван Федоров

У Мелітополі партизани пошкодили міст

Мінус один залізничний міст на південно-західному напрямку від Мелітополя дорівнює повну відсутність російських ешелонів зі сторони Криму, - написав Федоров.

Він зазначив, що Сили спротиву настільки сильно пошкодили міст, що війська РФ не можуть його відновити вже другу добу.

Більше того, від учора у Мелітополі та найближчих населених пунктах проводяться масові фільтраційні заходи. Але жодного партизана так і не знайшли, - додав Федоров.

Фото — відкриті джерела

Ситуація в Мелітополі

Останні дні в Мелітополі активізувалась діяльність партизанів.

9 серпня партизани пошкодили штаб російської керівної партії «Єдина Росія».

12 серпня підірвали одного з очільників штабу Олега Шостака, він отримав поранення.

Шостак є близьким соратником Євгена Балицького, якого росіяни призначили так званим головою окупованої частини Запорізької області.

10 серпня у Мелітополі сталися вибухи, виникла пожежа у захопленій росіянами будівлі сервісного центру Міністерства внутрішніх справ України.

13 серпня у місті знову прогримів вибух. Федоров сказав, що вибухи мали два епіцентри. Перший був поруч з міським військкоматом, а другий стався в районі мелітопольського лісопарку дорогою до Запоріжжя.

Чітко повідомляли, що до лісопарку звозили велику кількість техніки. Зараз достеменно не відомо, що постраждало, але точно уразили ворожі позиції, - повідомив він.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?