Скандал у Кабміні та візит Бориса Джонсона до України — головне зі звернення Зеленського
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандал у Кабміні та візит Бориса Джонсона до України — головне зі звернення Зеленського

Скандал у Кабміні та візит Бориса Джонсона до України — головне зі звернення Зеленського
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський розповів про скандал у Кабінеті міністрів, а також неочікуваний візит колишнього лідера Британії Бориса Джонсона до України.

Джерело: Фейсбук-сторінка Володимира Зеленського

Корупційний скандал у Кабміні

Президент України звертає увагу на те, що 22 січня уряд звільнив із посади заступника міністра Василя Лозинського, який був викритий співробітниками НАБУ.

За словами Володимира Зеленського, у правоохоронців є всі можливості, щоб провести розслідування й спрямувати це провадження до суду.

І я хочу, щоб це було нашим сигналом усім, чиї дії або поведінка порушують принцип справедливості. Звичайно, зараз основна увага – це питання оборони, це питання зовнішньої політики, це питання війни. Але це не означає, що я не бачу й не чую, що говорять у суспільстві на різних рівнях – як на центральному, так і в регіонах. І цей тиждень буде часом відповідних рішень. Вже підготовлені ці рішення. Я не хочу зараз анонсувати їх, але все це буде справедливо, - наголосив глава держави.

Неочікуваний візит Бориса Джонсона до України

Володимир Зеленський також підтвердив, що 22 січня в Києві, в Бучі, у Бородянці побував з візитом британський лідер Борис Джонсон.

Президент України та ексглава Британії поспілкувалися зі студентами університету Шевченка.

Це теж усе доволі символічно – саме в наш день - День Соборності. Символічно, бо боротьба за свободу об’єднує різних людей, різні народи. Варто пам’ятати всім українцям: британський внесок у наш захист надзвичайно вагомий. Я дякую за нього всім британцям, абсолютно усім нашим друзям у Британії, всьому суспільству. Дякую пану Прем’єр-міністру Ріші Сунаку за його потужні рішення, за його політику, яка робить вільний світ міцнішим, - наголосив український лідер.

Рік справедливості до України

Володимир Зеленський хоче, щоб 2023 рік став Роком справедливості для України.

Роком єднання нас усіх заради свободи й перемоги. Роком міцності України та всіх, хто цінує свободу. Дякую кожному нашому воїну: усім, хто на фронті, усім, хто допомагає, усім, хто рятує! Дякую партнерам за життєво необхідну підтримку! Дякую всім, хто розуміє, що пройти цей шлях ми можемо тільки разом, - подякував президент.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?