Скільки танків Abrams США передадуть Україні — дані Bloomberg
Категорія
Політика
Дата публікації

Скільки танків Abrams США передадуть Україні — дані Bloomberg

Скільки танків Abrams США передадуть Україні — дані Bloomberg
Джерело:  online.ua

Як вдалося дізнатися американським журналістам, команда очільника Білого дому Джо Байдена має намір передати Україні 31 танк M1 Abrams в рамках угоди вартістю 400 мільйонів доларів. Про це заявив журналіст агентства Bloomberg Джордан Фабіан з посиланням на своїх інсайдерів в адміністрації президента США.

Джерело: Bloomberg

ЗМІ дізналися кількість американських танків Abrams для України

Адміністрація Байдена надішле Україні 31 танк M1 Abrams в рамках угоди вартістю 400 мільйонів доларів, повідомили двоє чиновників, знайомих із цим питанням, - повідомив Джордан Фабіан.

Варто звернути увагу на те, що ця інформація перегукується з даними видання Politico, яке нещодавно заявило, що офіційний Вашингтон готується передати Збройним силам України 30 танків Abrams.

Як уже згадувалося раніше, 25 січня американський лідер США Джо Байден виступить у Білому домі о 19:00 за київським часомз промовою щодо продовження підтримки України з боку Сполучених Штатів.

Поки журналістам не вдалося дізнатися, що скаже президент США під час свого виступу, однак, що цікаво, що він відбудеться після оголошення Берліна про поставку Україні танків Leopard 2.

Зн=гідно з даними Spiegel, на даному етапі члени Євросоюзу та НАТОобговорюють спільну передачу Україні загалом 80 основних бойових танків Leopard 2, щоб сформувати два батальйони по 40 машин.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?