Скільки техніки тримали росіяни біля Джанкоя — дані ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Скільки техніки тримали росіяни біля Джанкоя — дані ЗСУ

Скільки техніки тримали росіяни біля Джанкоя — дані ЗСУ
Джерело:  online.ua

За словами представників Управління стратегічних комунікацій ЗСУ, в районі пошкодженої вибухами залізничної станції Азовське в окупованому Криму росіяни розвантажували військову техніку та боєприпаси, а в районі аеродрому поблизу Джанкоя знаходилися зенітно-ракетні комплекси країни-агресорки.

Джерело:  СтратКом ЗСУ

ЗСУ відповіли, скільки техніки тримали росіяни біля Джанкоя

Українські воїни звертають увагу на те, що у районі Джанкоя російські солдати значно посилили ППО,однак це їм не допомогло.

Згідно з останніми даними ЗСУ, в районі аеродрому поблизу Джанкою було розгорнуто щонайменше 8 ЗРС С-400, 3 ЗРК С-300, 5 ЗРПК "Панцир-С1". Ба більше, вказано, що на аеродромі також знаходилися 440 ТПК (транспортно- пускові контейнери).

Ці ТПК там були сконцентровані в такій кількості не так для захисту повітряного простору, як для відправлення до Херсонської та Запорізької областей, для обстрілів Миколаєва та Запоріжжя. Особливо напередодні та безпосередньо 24 серпня, – пояснюють українські бійці.

Окрім того, наголошується, що в районі залізничної станції "Азовська" проводилося розвантаження 17 ББМ, 10 САУ "Гвоздика", 7 САУ "Мста-С", 2-х САУ "Піон", 3 од. РСЗВ БМ-21 "Град", а також боєприпасів.

І це без урахування того, що вже стояло і нудилося під гарячим кримським сонечком. Джанкой – це дуже жирна вузлова транзитна ціль. І ця дуже жирна ціль чекала свого часу. Як і інші цілі чекають свого часу. Адже констатуємо знову порушення правил куріння у невстановленому місці, - жартують у ЗСУ.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?