SLAVIA прокоментувала можливість роману між Дзідзьо та Олею Цибульскою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

SLAVIA прокоментувала можливість роману між Дзідзьо та Олею Цибульскою

SLAVIA прокоментувала можливість роману між Дзідзьо та Олею Цибульскою
Джерело:  online.ua

Після того, як цієї весни Дзідзьо оголосив про розлучення з дружиною SLAVIA, вона декілька разів неоднозначно натякала на подружні зради відомого співака. І хоча публіка неодноразово висувала підозру щодо його роману з Олею Цибульською, співачка каже, що це неможливо.

Джерело: "Світське життя"

Не зважаючи на те, що вже протягом 20 років Дзідзьо перебуває у стосунках з Ярославою Хомою (справжнє ім’я SLAVIA) він, все ж, дозволяв собі записувати з Цибульською доволі провокативні дуети. Однак сама Хома каже, що між зірками лише робочі й дружні стосунки.

“Насправді між ними нічого не було й бути не може» – заявила співачка.

Але у розпал шлюборозлучного процесу вона натякала, що до розриву призвело те, що зірковий чоловік "можливо, собі когось знайшов". Коли ж скандал між ексами втих, артистка відмовилась від своїх слів. SLAVIA заявила, що чутки про стосунки Дзідзьо на стороні провокувала не вона, а Оля Цибульська.

"Насправді я не підозрюю його в подружніх зрадах. Це просто деяким артисткам було вигідно зробити так, начебто в них роман", – зізналась ексдружина Дзідзьо.

Серед шанувальників творчості обох артистів ходять також чутки, що сина Нестора Ольга Цибульська народила від знаменитого колеги. Однак навесні папараці зуміли викрити чоловіка артистки, якого вона приховує. Ним виявився ексдепутат і бізнесмен Сергій Грисюк. Ярослава, все ж, демонструє позитивні думки про ексчоловіка.

"Я пишаюся ним, я пишаюсь нашими стосунками. Не кожен може прожити 20 років. Це такий шлях становлення особистостей, який ми пройшли з малечку. Михайло виріс до суперзірки. Я вважаю, що це був найскладніший етап у наших стосунках. Тому я не розумію, як можна залишитися ворогами", - поділилась виконавиця.

Нагадаємо, нещодавно ексдружина ДзідзьоSLAVIA зазначила, що піару на їхніх з Дзідзьо стосунках багато, як чимало і хейту в її бік. Співачка зізналася, що спершу реагувала на хейт, однак з часом просто перестала звертати на нього увагу.

Читайте також:

  • Колишня дружина Дзідзьо не може спокійно поїсти через подаровану ним квартиру.

  • Дзідзьо зізнався, кому віддав свою розкішну квартиру у Києві.

  • Оля Цибульська прокоментувала розлучення Дзідзьо й чутки про їхній роман.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?