Солдатів РФ загинуло в 5 разів більше, ніж бійців ЗСУ — Зеленський
Категорія
Україна
Дата публікації

Солдатів РФ загинуло в 5 разів більше, ніж бійців ЗСУ — Зеленський

Солдатів РФ загинуло в 5 разів більше, ніж бійців ЗСУ — Зеленський
Джерело:  online.ua

За словами глави держави Володимира Зеленського, солдат Російської Федерації під час війни загинуло в 5 разів більше, ніж воїнів наших Збройних Сил. Окрім того, він назвав щоденні втрати нашої армії на фронті.

Джерело: Зеленський в інтерв’ю Ouest-France

Зеленський назвав приблизну кількість загиблих воїнів ЗСУ

У нас є підрахунки втрат за добу, вони не точні. Це близько 50 осіб на день. Але це не точні цифри, тому що ми не знаємо, скільки солдатів і цивільних осіб залишається на цій території. Загинуло в п'ять разів менше українських воїнів, ніж російських, - наголосив Володимир Зеленський.

Глава держави звертає увагу на те, що позиція наших військових – не називати точну кількість загиблих і поранених українських військовослужбовців.

Головне питання – це точні дані. У мене є дані, які я отримую і які мені надають. Ми маємо бути дуже обережними з цифрами, тому що мова йде про людські життя, - підсумував Володимир Зеленський.

Які дані про втрати ЗСУ озвучували Залужний та Генштаб

Не можна також не згадати про те, що ще місяць тому головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний заявив, що на війні проти російських загарбників загинули майже 9 тисяч українських героїв.

Представники Генштабу звертають увагу на те, що армія-країни агресорки втратила у війні в Україні вже понад 56 тисяч солдат РФ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?