Спецназ СБУ знищив 10 ворожих танків за одну ніч — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Спецназ СБУ знищив 10 ворожих танків за одну ніч — відео

Спецназ СБУ знищив 10 ворожих танків за одну ніч — відео
Джерело:  online.ua

Спецпризначенці Служби безпеки України "Білі Вовки" лише за одну ніч знищили десять одиниць ворожих танків та підпалили один російський БТР.

Джерело: СБУ

Десять танків ворога за ніч

На Донецькому напрямку спецназ СБУ ліквідував десять танків ворога.

Наші специ Центру спецоперацій "А" відпрацювали ворожу техніку на Донецькому напрямку. Також було спалено і один БТР противника. Таким чином, на їхньому рахунку одинадцять знищених цілей. За одну ніч, - пише СБУ.

Українські воїни вперше знищили модернізований Т-62

Армія Росії продовжує масово втрачати техніку на війні проти України. Зокрема, вперше було знищено танк Т-62 зразка 2022 року.

Окупанти розконсервували танки та вирішили використати їх у повномасштабній війні проти України для того, щоб замінити велику кількість знищеної техніки, — йдеться у повідомленні.

Наприкінці лютого аналітики повідомляли, що на одному з напрямків зафіксували модернізований Т-62.
Головною відмінністю зі зразком 60-річної давнини став новий тепловізійний приціл, в який було вбудовано далекомір.

Росіяни втратили в Україні десятки новітніх танків Т-90М

Російська армія вже втратила у війні проти України щонайменше 15 власних новітніх танків Т-90М "Прорив".

Цілком ймовірно, що окупанти втратили значно більше одиниць Т-90М. Зараз ворог практично не використовує їх під час ведення бойових дій, — підкреслив представника Центру досліджень трофейного озброєння та військової техніки Генштабу Андрія Рудик.

Представник Генштабу додав, що перший такий танк було знищено ще у травні минулого року бійцем підрозділу тероборони Харківщини з ручної гармати Carl Gustav.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?