Спецпідрозділ ГУР провів рейд у тил росіян у районі Нової Каховки — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Спецпідрозділ ГУР провів рейд у тил росіян у районі Нової Каховки — відео

Спецпідрозділ ГУР провів рейд у тил росіян у районі Нової Каховки — відео
Джерело:  online.ua

Спеціальний підрозділ Головного управління розвідки Міноборони за підтримки Збройних сил України в ніч на вівторок, 24 січня, провів успішний рейд у районі Нової Каховки, що на Херсонщині. Результати своєї роботи розвідники показали на відео.

Джерело: Телеграм-канал ГУР, ютуб-канал "Беларускі Дабраахвотніцкі Корпус"

Спецпідрозділ ГУР провів рейд у тил росіян на Херсонщині: як це було

У ніч з 23 на 24 січня група спеціального призначення Головного управління розвідки Міністерства оборони України за участі Збройних сил України провела розвідувальний рейд в тил окупантів у районі Нової Каховки. Попередньо, завдяки співпраці з місцевими партизанами та за допомогою спеціальних технічних засобів, розвідники встановили точне місцезнаходження передового пункту управління рашистів, - йдеться в повідомленні.

За словами українських розвідників, попри щільне мінування берегової лінії та встановлені фортифікаційні споруди, групі вдалося успішно переправитися через річку та висадитися на протилежний берег.

Після цього почався бій з ворогом. ГУР офіційно підтвердило, що розвідники гранатометними пострілами змогли знищити будинок, в якому знаходився командний пункт.

Фото — telegram.org

Сприйнявши висадку як спробу прориву лінії оборони, рашисти одразу залучили бойові резерви – підрозділ сил спеціальних операцій, авіацію та бронетехніку. Завдяки цьому розвідка отримала вичерпні дані щодо кількості, складу та місць розташування ворожих резервів, - додають розвідники.

Окрім того, наголошується, що під час бою російські загарбники знову зазнали серйозних втрат. Українські розвідники ліквідували щонайменше 12 окупантів, БТР 82А та захопили полоненого. Після успішно виконаного завдання, група повернулась на правий берег Дніпра.

Фото — telegram.org

Варто також зазначити, що українським воїнам у цій операції допомагали бійці Білоруського та Російського Добровольчого корпусів.

ГУР звертає увагу на те, що робота з деокупації української території триває.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?