Справжні події будуть за тиждень: Арестович спрогнозував дії армії РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Справжні події будуть за тиждень: Арестович спрогнозував дії армії РФ

Справжні події будуть за тиждень: Арестович спрогнозував дії армії РФ
Джерело:  online.ua

Радник голови Офісу Президента Олексій Арестович звертає увагу на те, що армія Російської Федерації намагається наступати на багатьох напрямках на Донбасі, однак ЗСУ не дають їй просуватися. На переконання члена команди Зеленського, за цими наступами стоїть ціль відволікти наших бійців від реально загрозливих напрямків. Адже для окупантів стратегічний задум – не Схід і Харківщина, а Південь.

Джерело: "ФЕЙГИН.LIVE"

Арестович прогнозує наступ армії РФ на Південь

За словами Арестовича, штурмами та спробами наступу на багатьох напрямках ворог змушує українських воїнів перекидати туди резерви.

Завдання ворога – змусити нас перекидати резерви туди (на Донбас – ред.), аби ми не змогли перекидати їх на дійсно небезпечні напрямки, куди ворог планує наступати,– наголошує радник глави ОПУ.

Як стверджує Арестович, йдеться про Мелітополь та Токмак, куди солдати РФ активно стягують живу силу і техніку, а також у Херсонську область.

Там відбуватимуться справжні дії. А на Харківщині та Донеччині у ворога інша задача – забезпечувати військовий тиск, аби ми не могли відволіктися на Південь, де має протягом тижня розгорнутися основна подія, – розповідає представник команди Володимира Зеленського.

Окрім того, наголошується, що загарбники намагаються вести штурмові дії на Донецькому напрямку. Проте їхні спроби успішно блокують ЗСУ, які відбивають атаки ворога. 3 серпня у Генштабі підтвердили, що українські воїни відбили ворожі штурми на кількох районах.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?