США відклали нові санкції проти ПВК "Вагнер" — відома причина
Категорія
Економіка
Дата публікації

США відклали нові санкції проти ПВК "Вагнер" — відома причина

США відклали нові санкції проти ПВК "Вагнер" — відома причина
Джерело:  online.ua

США збираються відкласти нові санкції проти ПВК "Вагнер" після того, як Пригожин розпочав повстання проти Кремля.

Джерело: Wall Street Journal

США відклали санкції проти ПВК Вагнера

США збираються відкласти нові санкції проти російського угруповання Вагнера після того, як його засновник і лідер розпочав повстання проти Кремля. У США побоюються, що затримка може ненавмисно допомогти президенту Володимиру Путіну.

Вашингтон не хоче, щоб здалося, що він приймає чиїсь сторони в цьому, – сказала особа, знайома з планами Вашингтона.

За словами джерел, Державний департамент планував оголосити про нові санкції щодо бізнесу Вагнера з видобутку золота в Африці у вівторок, 27 червня, включно з гірничодобувною операцією, організованою групою в Центральноафриканській Республіці.

Байден підтвердив підтримку України

24 червня президент США Джо Байден підтвердив свою «непохитну підтримку України» під час розмови з лідерами Франції, Німеччини та Сполученого Королівства щодо ситуації в РФ.

У Білому домі повідомили, що Байден був проінформований про ситуацію в РФ в суботу вранці.

Учасниками брифінгу були радник з національної безпеки Салліван, міністр Блінкен, міністр Остін, генерал Міллі, директор Хейнс, директор Бернс і посол Томас-Грінфілд. Президент і віце-президент продовжуватимуть інформувати протягом дня, - йдеться в заяві Білого дому.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?