США вірять у перехоплення українськими ППО ракети Кинджал
Категорія
Україна
Дата публікації

США вірять у перехоплення українськими ППО ракети Кинджал

США вірять у перехоплення українськими ППО ракети Кинджал
Джерело:  online.ua

США майже не сумніваються у заявах України щодо збиття американським комплексом ППО Patriot російської гіперзвукової ракети "Кинджал".

Джерело:  CNN

США вірять у здатність ППО України збивати російські Кинджали 

За інформацією видання, хоча системи ППО Patriot успішно перехоплюють балістичні ракети, здатність ефективно протистояти гіперзвуковим ракетам до цього моменту була лише теоретичною.

У Пентагоні розглядають цей інцидент, як важливу подію, адже ППО американського виробництва продемонструвала здатність збивати гіперзвукові ракети.

Виробництво гіперзвукових балістичних ракет завжди було складним завданням для Росії, а санкції лише ускладнили його.

Однак, за словами співрозмовників видання, ще до минулого тижня розрахунки керівництва злочинної армії РФ полягали у тому, що при застосуванні гіперзвукових ракет, щоб не поцілили російські військові злочинці, вони б влучили.

Як українські військові в черговий раз зруйнували підступні плани Кремля 

Однак після вдалого перехоплення, всі розрахунки кремлівських загарбників були зруйновані.

Ще найбільше у Пентагоні зраділи тому факту, что команда українських військових, що пройшла підготовку на території Оклахоми, проте вже безпосередньо у бойових умовах опинилась без військових радників зі США, здійснила це перехоплення.

Співрозмовник додав, що перехоплення також, імовірно, викликало серйозну невизначеність для Росії, піднімаючи питання про те, чи має Україна стійкий засіб протидії гіперзвуковим балістичним ракетам.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?