Створення "зони смерті": Орбан пояснив логіку Путіна у війні проти України
Категорія
Політика
Дата публікації

Створення "зони смерті": Орбан пояснив логіку Путіна у війні проти України

Створення "зони смерті": Орбан пояснив логіку Путіна у війні проти України
Джерело:  online.ua

На переконання пропутінського політика та прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана, міжнародній спільноті й українцям не варто розраховувати на закінчення повномасштабної війни Росії проти України найближчим часом. Він також озвучив свою версію того, чому російський диктатор Володимир Путін не хоче визнавати поразку своєї армії на полі бою.

Джерело:  Tichys Einblich

Орбан пояснив, чому Путін не хоче визнати свою поразку у війні

Орбан руйнує надію на те, що Путін рано чи пізно відмовиться від війни. Зрештою, наближаються президентські вибори, а ті, хто програв війну, не виграють вибори, навіть сфальсифіковані, – переказує автор статті Роланд Тічі слова глави Угорщини.

Окрім того, журналіст запевняє, що Орбан не є пркремлівськи політиком, як його часто називають, оскільки, мовляв, "знає про жорстокість росіян, адже у 1956 році вони повісили тодішнього прем'єр-міністра Імре Надя".

Віктор Орбан також заявив представникам ЗМІ, що РФ неодноразово показувала, що на початку війн вона буває слабкою через "корупцію, нехлюйство, некомпетентність командирів і жахливі тактичні промахи", однак нібито здатна швидко вичитися на своїх помилках.

Окрім того, поплічник російського диктатора назвав головну мету Путіна у цій війні. На його думку, очільник Кремля більше не мріє про завоювання усієї України, а зосередився на створенні буферної зони приблизно вздовж лінії зіткнення на Донбасі.

"Своєрідна "зона смерті" між Західною Україною і НАТО з одного боку, і Росією з іншого?" – пише автор Tichys Einblich.

Також, зазначається, що Орбан вкотре розкритикував США і ЄС за відсутність чіткої стратегії щодо війни. Він переконаний, що незабаром НАТО доведеться посилати власні війська в Україну, якщо там "рано чи пізно закінчаться чоловіки".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?