Суд в Гаазі у листопаді оголосить вирок у справі MH17
Категорія
Світ
Дата публікації

Суд в Гаазі у листопаді оголосить вирок у справі MH17

Суд в Гаазі у листопаді оголосить вирок у справі MH17
Джерело:  online.ua

Окружний суд Гааги уже визначився із попередньою датою винесення рішення у справі збиття малайзійського лайнера MH17 над Донбасом у 2014 році - це станеться 17 листопада 2022 року.

Джерело: "Європейська правда"

У Гаазі назвали дату винесення вироку у справі MH17

За попередніми даними, оголошення вердикту займе півдня і, цілком можливо, продовжиться у другій половині 17 листопада.

Пресслужба суду звертає увагу на те, що будь-які зміни у кримінальному процесі можуть призвести до зміни попередньої дати оголошення рішення.

Як уже згадувалося раніше, у катастрофі літака Malaysia Airlines 17 липня 2014 року на Донбасі загинули всі 298 осіб, які перебували на борту, у тому числі 196 громадян Нідерландів.

Суд у справі розпочався 9 березня 2020 року після того, як міжнародна слідча група JIT збирала докази протягом років.

Фото - відкриті джерела

В результаті обвинувачення висунули чотирьом підозрюваним, трьом росіянам і одному українцю: Ігорю Гіркіну, Сергію Дубинському, Олегу Пулатову та Леоніду Харченку.

Міжнародна слідча група дійшла висновку, що літак був збитий з зенітно-ракетного комплексу "Бук", який належить 53-ій зенітно-ракетній бригаді протиповітряної оборони російських збройних сил, дислокованій у Курську.

Прокуратура просить покарати довічним позбавленням волі усіх чотирьох обвинувачених.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?