Так Путіну і передайте. Зеленський відповів диктатору на заяву про контрнаступ
Категорія
Політика
Дата публікації

Так Путіну і передайте. Зеленський відповів диктатору на заяву про контрнаступ

Так Путіну і передайте. Зеленський відповів диктатору на заяву про контрнаступ
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський повідомив, що всі українські командувачі налаштовані позитивно щодо контрнаступу Збройних сил України. Саме це президент попросив передати російському диктатору Володимиру Путіну, який 9 червня заявив, що українська армія уже розпочала заплановану масштабну операцію зі звільнення нашої країни.

Джерело:  Інтерфакс-Україна

Зеленський відреагував на заяву Путіна про початок контрнаступу ЗСУ

Я щодня на зв'язку з нашими командувачами різних напрямків – Сирським, Тарнавським, Москальовим, Наєвим, Залужним. Усі зараз налаштовані позитивно. Так Путіну й передайте... З моєї точки зору, контрнаступальні оборонні дії проходять в Україні. На якій стадії – я не буду говорити детально. І вважаю, що ми будемо це відчувати, -  заявив Володимир Зеленський після зустрічі з прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо.

Окрім того, глава держави вкотре закликав українців та міжнародну спільноту не довіряти "новинам" з Телеграм-каналів та заявам російського диктатора.

Довіряти треба нашим військовим, - наголосив президент.

Що Путін говорив про контрнаступ ЗСУ

9 червня очільник Кремля Володимир Путін заявив, що контрнаступ Збройних сил України уже нібито розпочався.

Окрім того, диктатор традиційно збрехав, що "на жодній ділянці бойових дій українські війська не досягли поставлених цілей".

Можна абсолютно точно констатувати, що цей наступ почався. Про це каже використання стратегічних резервів української армії, - заявив Путін.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?