Там, де існує любов: Надя Мейхер та GOVOR записали палкий трек для фільму "Готель Едельвейс"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Там, де існує любов: Надя Мейхер та GOVOR записали палкий трек для фільму "Готель Едельвейс"

Там, де існує любов: Надя Мейхер та GOVOR записали палкий трек для фільму "Готель Едельвейс"
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Надя Мейхер та головний хітмейкер країни GOVOR об'єдналися та створили справжню музичну лав сторі у запальному треку, який незабаром можна буде почути під час перегляду фільму "Готель Едельвейс", повідомляє ONLINE.UA.

Прем’єра кінострічки "Готель Едельвейс" в Україні запланована на 21 листопада 2019 року. Фільм розповідає іронічну історію про те, як цинічний молодий олігарх Алекс оселяється у готелі, аби за тиждень завоювати серце Іріт, - доньки власника готелю, й отримати право на розробку золотого родовища, яке знаходиться на цій землі. Але зробити це виявляється не так просто, адже Іріт потайки заручена і на шляху до мільйонів стає справжнє кохання.

У створенні фільму "Готель Едельвейс" взяли участь Юрій Рудий, Сергій Степаненко, Сергій Комаровський, Анна Кузіна, Василь Вірастюк, Наталя Васько, Олексій Колесник, Катерина Рубашкіна та Вікторія Булітко.

GOVOR вже встиг поділитися з фанатами яскравими світлинами, які були зроблені під час процесу запису саундтреку до кінокартини. Запис треку з ексучасницею легендарного гурту "ВІА Гра" став для шанувальників обох артистів справжнім сюрпризом.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що GOVOR, він же молодий і талановитий співак Дмитро Говоренко, презентував довгоочікуваний кліп на пісню "Мечтай", який не залишив байдужими шанувальників виконавця.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?