Ф'юрі VS Уайлдер — де дивитися довгоочікуваний бій
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ф'юрі VS Уайлдер — де дивитися довгоочікуваний бій

Ф'юрі VS Уайлдер — де дивитися довгоочікуваний бій
Джерело:  online.ua

У ніч на 10 жовтня за київським часом в Лас-Вегасі (США) пройде бій між чемпіоном WBC у важкій вазі Тайсоном Ф'юрі і ексчемпіоном світу у важкій дивізіоні Деонтеєм Уайлдером. Варто звернути увагу на те, що це вже третя їхня зустріч в рингу.

Джерело: ONLINE.UA

Що відомо про майбутній бій Тайсон Ф'юрі – Деонтей Уайлдер

Як уже згадувалося раніше, Циганський король і Бронзовий бомбардувальник вийдуть на ринг на арену T-Mobile в Лас-Вегасі (штат Невада), щоб розіграти чемпіонський титул WBC, який належить Ф'юрі.

За словами журналістів, орієнтовний початок головного бою – о 06:00 ранку неділі, 10 жовтня, за київським часом.
Поєдинок будуть транслювати на MEGOGO, DAZN, ESPN, Fox Sports, BT Sport, REN TV.

Варто звернути увагу на те, щоб переглянути бій Тайсон Ф'юрі – Деонтей Уайлдер на MEGOGO потрібно придбати підписку "Максимальна" або "Спорт". Вартість підписки "Спорт" складає 199 гривень на місяць, а "Максимальної" – 299 гривень на місяць.

Нагадаємо, що бійці вийдуть у ринг вперше з лютого минулого року. Саме тоді Ф'юрі достроково переміг Уайлдера й став чемпіоном світу за версією WBC. Окрім того, боксери провели бій у 2018 році, який завершився нічиєю. Тоді Уайлдеру вдалося зберегти титул WBC.

Не можна також не згадати про те, що нещодавно промоутер британського чемпіона Тайсона Ф’юрі запропонував відтермінувати бій-реванш між Олександром Усиком та Ентоні Джошуа — все заради дуелі за звання абсолютного чемпіона.

Як стверджує Боб Арум, який також є очільником компанії Top Rank, він, мовляв, уже звернувся з цією пропозицією до Едді Хірна, менеджера британця Ентоні Джошуа.

На його думку, чинні чемпіони повинні провести об’єднувальний бій для визначення найсильнішого. Це стане можливим, якщо Ф’юрі у ніч на неділю, 10 жовтня, переможе американця Деонтея Вайлдера у третьому бою.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?