Тайвань вважає військові навчання Китаю "симуляцією нападу"
Категорія
Світ
Дата публікації

Тайвань вважає військові навчання Китаю "симуляцією нападу"

Тайвань вважає військові навчання Китаю "симуляцією нападу"
Джерело:  online.ua

6 серпня Міністерство оборони Тайваню почало стверджувати, що під час військових навчань із застосуванням авіації та флоту Китайська народна республіка де-факто репетирувала атаку на острів.

Джерело:  Reuters

Тайвань назвав військові навчання КНР "симуляцією нападу"

Влада Китаю звертає увагу міжнародної спільноти на те, що декілька китайських кораблів і літаків виконували місії в Тайванській протоці, причому деякі з них перетнули неофіційну лінію розмежування між острівною країною і КНР.

Окрім того, наголошується, що військові Тайваню, реагуючи на провокації Китаю, розгорнули патрульні повітряні розвідувальні сили та кораблі для спостереження та перевела ракети берегового базування в режим очікування.

Міноборони острова також оприлюднило світлину зі своїм моряком на фрегаті, який дивиться на сусідній китайський військовий корабель біля східного узбережжя Тайваню.

Фото - twitter.com/MoNDefense

Тайвань також офіційно підтвердив, що ввечері 5 серпня випустив ракети у відповідь на проліт семи безпілотників і невпізнаних літаків над островами поблизу узбережжя материкового Китаю.
За словами інсайдерів Reuters, поблизу східного узбережжя Тайваню та поблизу Японських островів військові кораблі та безпілотники КНР справді імітували атаки на військові кораблі Штатів та Японії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?