Терорист Гіркін намагався потрапити на війну в Україну — його затримали росіяни в Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Терорист Гіркін намагався потрапити на війну в Україну — його затримали росіяни в Криму

Терорист Гіркін намагався потрапити на війну в Україну — його затримали росіяни в Криму
Джерело:  online.ua

Терорист Ігор Гіркін-Стрелков намагався потрапити на війну в Україні через Крим за липовим паспортом. Його затримали росіяни в Криму.

Джерело: Денис Казанський

Гіркіна затримали росіяни при спробі потрапити на війну

Повідомляється, що Ігор Гіркін-Стрєлков збрив вуса і навіщось спробував потрапити на фронт через Крим за підробленим паспортом на ім'я Сергія Рунова, але його затримали. Навряд чи досвідчений і відомий ФСБшник став їхати липовими документами, якби мав якихось гарантій чи домовленостей. Швидше за все, сталася банальна підстава. А оскільки ситуація втекла в мережу, то зам'яти історію навряд чи вдасться, - повідомляють джерела новини.

Вважають, що Стрєлков таки наговорив собі на термін.

Нагадаємо, що терорист відкрито жалівся на те, що РФ програє війну та критикував командування російської армії.

Липовий паспорт Гіркіна. Навряд чи фальшивий. Очевидно паспорт прикриття, який видається співробітникам ФСБ. Мабуть, там якась серйозна внутрішня гризня, коли з таким паспортом його прийняли та злили. Система йде у рознос. "Ігорі Івановичі" стали жерти та зливати один одного, - вважає Казанський.

Нагадаємо, що Ігор Гіркін (Стрєлков) у 2014 році з групою "добровольців" увійшов на територію України і захопив місто Слов'янськ. Саме він був учасником створення ОРДЛО.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?