Тіна Кароль зізналася, чи готова бути разом з простим чоловіком
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Тіна Кароль зізналася, чи готова бути разом з простим чоловіком

Тіна Кароль зізналася, чи готова бути разом з простим чоловіком
Джерело:  online.ua

Зірка української поп-сцени Тіна Кароль відповіла на 33 запитання журналістки Олександри Кучеренко про особисте життя та творчість. Артистка вперше вирішила відповісти, в кого ніколи б не могла закохатися та чи змогла би бути разом з простим чоловіком, у якого немає грошей.

Джерело: "33 за 3"

Тіна Кароль наважилася на відверті зізнання

Співачка після зміни сценічного образу почала давати більше інтерв'ю, ніж зазвичай. Тіна відверто розказує не лише про кар'єру, а й про особисте життя, стосунки з чоловіками.

Зірка зізнається, що її серце ніколи не зможе підкорити брудний чоловік. Тіна сказала про це з усмішкою, тому точно невідомо, чи саме цей критерій є головним, чи, можливо, вона відповіла жартома.

Олександра Кучеренко поцікавилася у української співачки, чи погодилася б вийти заміж за олігарха. На що артистка зазначила, що вона обирає чоловіка, а не статус. Вона також додала, що змогла б стати дружиною чоловіка, у якого немає багато грошей.

Засловами Тіни Кароль, вона досі береже 2 автомобілі покійного чоловіка Євгена Огіра. Сина Веніаміна, якого народила у шлюбі з Євгеном, вважає найбільшим досягненням у житті.

Артистка ніколи не приховувала від своїхфанатів, що мріє й про доньку. В одному з інтерв'ю вона розповідала, що навіть готова взяти дитину з дитячого будинку.

Тіна Кароль зізналася, що закохана

Артистка протягом останніх років не хотіла зізнаватися, чи є у неї нові стосунки. Саме тому чимало фанатів вважали, що зірка залишається холостячкою досі.

Окрім того, нещодавно були роковини з дня смерті її покійного чоловіка Євгена Огіра. Тоді Тіна опублікувала в соціальних мережах архівне фото покійного коханого і наголосила, що вона належить Євгену у вічності.

Проте під час нещодавнього інтерв’ю співачка вперше публічно зізналася, що в її житті є хороший хлопець, про якого вона співає пісні. Однак більше деталей Тіна Кароль не захотіла розповідати.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?