Тисячі киян залишись без світла внаслідок ракетної атаки армії РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Тисячі киян залишись без світла внаслідок ракетної атаки армії РФ

Тисячі киян залишись без світла внаслідок ракетної атаки армії РФ
Джерело:  online.ua

За інформацією виконавчого директора ДТЕК Дмитра Сахарука, внаслідок ракетної атаки злочинної армії РФ по Києву у четвер, 21 вересня, пошкодження отримали електромережі. Через це без світла залишились тисячі жителів столиці. 

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Що відомо про наслідки чергової ракетної атаки армії РФ по Києву 

Сахарук зазначив, що внаслідок учорашньої ракетної атаки спостерігались відключення світла у Києві та області.

Так. Були пошкоджені мережі в Києві й Київській області. В Київській області вимикалося десь близько 3 тисяч споживачів. У Києві - близько тисячі. Протягом години ми заживлювали споживачів і потім протягом дня ремонтувалися, - підкреслив виконавчий директор ДТЕК.

Сахарук припустив, що росіяни почали обстрілювати енергетику України, як це було минулої осені та зими. Він не виключає, що атаки повторяться.

По суті це вже так зрозуміло, що дійсно починається. Дійсно вони цілять по інфраструктурі. І я думаю будуть робити це надалі, - наголосив представник ДТЕК.

Що відомо про атаки армії РФ по Україні протягом 21 вересня

Вчора, 21 вересня, російські терористи випустили по Україні 43 ракети зі стратегічної авіації. Сили протиповітряної оборони збили 38 з них, але у деяких регіонах були "прильоти".

"Укренерго" повідомило, що це була перша за останні півроку атака на енергетику. Зафіксовані пошкодження у Рівненській та Житомирській областях.

У Києві прямих влучань не було, але уламки збитих ракет впали у декількох районах. Відомо, що внаслідок атаки постраждали щонайменше сім осіб, кількох госпіталізували.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?