Том Круз люто вилаяв колег на зйомках — вони порушували правила щодо COVID-19
Категорія
Культура
Дата публікації

Том Круз люто вилаяв колег на зйомках — вони порушували правила щодо COVID-19

Том Круз люто вилаяв колег на зйомках — вони порушували правила щодо COVID-19
Джерело:  online.ua

Голлівудський актор Том Круз на знімальному майданчику обурився тим, що члени команди не дотримувалися епідемічних правил належним чином. В інтернеті оприлюднили аудіозапис, який продемонстрував, як "обличчя" серії фільмів "Місія нездійснена" матюкається на порушників карантину, що підривають роботу групи. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на західні медіа та запис.

Згідно з неофіційними даними, інцидент стався на студії Warner Bros. у Лондоні. Круз помітив двох робітників знімального майданчика без масок, які майже впритул один до одного говорили про щось.

Під час обуреного спічу актор нагадав, як щодня знаходиться на контакті з продюсерами та студіями, а також страховими компаніями. Саме завдяки наполегливій увазі до правил Голлівуд продовжує функціонувати у часи пандемії та карантину, завдяки цьому люди мають змогу отримувати працювати й отримувати гроші.

"Щоб я більше ніколи цього не бачив! Ніколи! А якщо я хоч ще раз побачу це, ви звільнені! Якщо бодай хтось у команді це зробить, для вас все скінчено. Ти, *****! Ніколи цього не роби. Жодних вибачень. Можете це розповісти людям, які залишилися без ******** дому, тому що вся індустрія загнулася. Ані їжі на столі, ані плати за коледж. І з цим я живу щодня", - висварив колег Круз.

За відомостями британського видання The Sun, випадок стався буквально на очах команди з півсотні людей. Сам Круз особисто витратив 670 тисяч доларів США на заходи з епідемічної безпеки, аби відновити створення фільму. Утім, робота знімальної групи "Місії нездійсненої" все одно переривалася декілька разів від початку пандемії.

Як повідомляв ONLINE.UA, у компанії Disney офіційно оголосили про плани зняти новий фільм про пригоди археолога Індіану Джонса. Передбачається, що стрічка з Гаррісоном Фордом у головній ролі вийде влітку 2022 року.

Наразі вона знаходиться на стадії підготовки до знімання. Передбачається, що Форд востаннє з’явиться на екрані в ролі авантюриста-археолога.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?