Трампа можуть кинути до в'язниці через розслідування ФБР
Категорія
Політика
Дата публікації

Трампа можуть кинути до в'язниці через розслідування ФБР

Трампа можуть кинути до в'язниці через розслідування ФБР
Джерело:  online.ua

Колишній американський лідер Дональд Трамп може опинитися у в'язниці або ж буде змушений заплатити солідний штраф після того, як Федеральне бюро розслідувань перевірить дії 45-го президента США на предмет порушення закону про шпигунство та інших правопорушень.

Джерело:  Politico, в розпорядженні якого опинився ордер на обшук маєтку Трампа

Трампа може опинитися у в'язниці через розслідування ФБР

У документі йдеться про те, що федеральні правоохоронні органи підозрюють одіозного політика у вилученні або руйнуванні документів, перешкоджанні розслідуванню і порушенні закону про шпигунство.

Засудження за цими статтями може обернутися ув’язненням або штрафом, – наголошує редакція видання, а також звертає увагу на те, що ордер свідчить про "надзвичайну загрозу національній безпеці, яку, на думку федерального розслідування, становлять загублені документи".

Дональд Трамп (фото — flickr.com)

За словами представника Дональда Трампа Тейлора Будовіча, дії ФБР були "не просто безпрецедентними, а й непотрібними – а тепер вони поширюють брехню й натяки, аби відкинути той факт, що влада ополчилась проти свого головного політичного опонента".

Американські журналісти розповідаються, що агенти ФБР обшукали маєток Трампа в Мар-а-Лаго у Флориді в рамках розслідування щодо вилучення ним секретних документів з Білого дому. За попередніми даними, під час обшуків у скандального політика виявили 11 пакетів конфіденційних документів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?