Треба її закінчити: Путін назвав війну в Україні війною
Категорія
Політика
Дата публікації

Треба її закінчити: Путін назвав війну в Україні війною

Треба її закінчити: Путін назвав війну в Україні війною
Джерело:  online.ua

Російський диктатор Володимир Путін почав стверджувати, що Росія нібито прагне якомога швидше закінчити війну в Україні, а також хоче уникнути масштабних втрат. Ба більше, він знову назвав війну в Україні війною, а не "спецоперацією".

Джерело: російське пропагандистське видання "РИА Новости"

Путін знову заговорив про закінчення війни

Наша мета – не розкручувати цей маховик військового конфлікту, а навпаки – закінчити цю війну. Ми до цього прагнемо і будемо прагнути... Ми будемо прагнути до того, щоб це було закінчено. І чим швидше, тим краще, звичайно, - заявив очільник Крелмя.

Окрім того, він публічно поскаржився журналістам, що інтенсифікація бойових дій спровоковує невиправдані втрати.

Курочка по зернятку клює, - проілюстрував російський диктатор свої слова.

Варто також звернути увагу на те, що очільник Кремля знову відкрито назвав свою війну проти України війною, а не "спецоперацією", як він це робив раніше.

Також Путін вкотре почав цинічно брехати про те, що США давно втягнуті в конфлікт України і Росії, оскільки намагаються "розділяти й панувати", граючи на ідеї українського націоналізму.

Що цікаво, президент РФ публічно назвав поразкою те, що Заходу вдалося "стравити" народи СРСР.

Фактично після розвалу Радянського союзу до влади прийшли люди вкрай націоналістичних поглядів, і ця роз'єднаність дедалі збільшувалася. Нас стравили. У цьому сенсі ми зазнали фіаско. Може, і підштовхнули нас до цієї межі. Але відступати нам було нікуди, - бреше Путін.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?