Третьякова не вважає неетичними свої слова про смерть Полякова
Категорія
Політика
Дата публікації

Третьякова не вважає неетичними свої слова про смерть Полякова

Третьякова не вважає неетичними свої слова про смерть Полякова
Джерело:  online.ua

Народна депутатка фракції “Слуга народу” Галина Третьякова не вважає неетичним своє скандальне висловлювання у чаті фракції про смерть депутата Антона Полякова. Про це вона сказала в кулуарах Верховної Ради журналістам.

Джерело: “ЛІГА.net”.

"Я не вважаю, що в них (словах про смерть Полякова, - ред.) були неетичні речі. Мені закидають, що я ненавиджу людей. Це так не є. Я не тішилася (смерті Полякова, – ред.)", – заявила депутатка.

На запитання журналістів, чи шкодує вона про свої слова, Третьякова сказала, що хотіла б поговорити про мораль і етику в парламентських відносинах.

"Шкодує чи ні депутат щодо своїх слів – це стосується, наскільки його мораль відповідає тим словам або словам, які беруться з контексту, або взагалі були здобуті з особистого листування або листування фракції", – зазначила нардепка.

Третьякова впевнена, що її нема за що вибачатися перед суспільством, однак визнає, що нашкодила фракції.

"Так, вважаю, що я підставила (фракцію – ред.), але я писала в закритому чаті, й це інша справа, як отримується (інформація – ред.) і як докази йдуть у відкрите суспільство. Тому що в особистому спілкуванні кожен із нас може проявляти якісь почуття”, - зауважила "слуга".

Також Третьякова заявила, що не хоче, щоб її родичі плакали, коли вона піде з життя.

На запитання, чи готова вона до відставки з посади голови комітету соцполітики або до відсторонення від засідань парламенту, Третьякова відповідала, що це повинні вирішувати депутати та фракція “Слуги народу”.

Слова Третьякової про смерть депутата Полякова

Нагадаємо, у ніч на 8 жовтня народного депутата Антона Полякова, який після виключення з фракції "Слуга народу" вступив у групу "За майбутнє", знайшли мертвим у таксі в столиці.

“Як на мене, то це мінус один ворог. Засім - все добре. Розслідування має бути”, - написала Третьякова у фракційному чаті "Слуги народу" про смерть депутата.

Члени групи "За майбутнє" зажадали від керівництва фракції "Слуга народу" вибачень за це.

Голова фракції СН Давид Арахамія вибачився з трибуни Ради за слова колеги, але виступив проти відставки її з посади голови комітету.

Усі фракції Ради підписали лист до комітету ВРУ з питань регламенту, депутатської етики та організації роботи парламенту з вимогою відсторонити Третьякову від участі в пленарних засіданнях на 5 днів.

Голови усіх фракцій і груп парламенту, крім "Слуги народу", також вимагають відкликати скандальну “слугу” з посади голови комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів.

Нагадаємо, це не перший скандал за участю Третьякової. У червні 2020 року депутатка сказала на вебінарі, що в сім'ях, які розраховують на матеріальну допомогу від держави, народжуються діти "дуже низької якості".

Читайте також:

  • Третьякова спровокувала скандал в Раді після заяви про смерть Полякова.

  • Діти низької якості - у Слузі народа нарешті пояснили шокуючу заяву нардепки.

  • Під час обшуку тіла Полякова знайшли катетери з невідомою речовиною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?