Це був мій наказ: Лукашенко приголомшив світ неочікуваним зізнанням
Категорія
Політика
Дата публікації

Це був мій наказ: Лукашенко приголомшив світ неочікуваним зізнанням

Це був мій наказ: Лукашенко приголомшив світ неочікуваним зізнанням
Джерело:  online.ua

У Мінську 25 жовтня відгримів 11-й багатотисячний марш на підтримку "народного ультиматуму". Варто звернути увагу на те, що акції протесту пройшли і в інших містах Білорусі. Протягом цього дня затримали понад 300 людей. Опозиція офіційно заявила, що кількість учасників акції протесту в столиці Білорусі в останній день "народного ультиматуму" перевищила 100 тисяч осіб. Уже 27 жовтня білоруський диктатор Олександр Лукашенко неочікувано для всіх публічно зізнався, що особисто віддав наказ розігнати учасників чергової мирної акції у Мінську 25 жовтня. Окрім того, він почав стверджувати, що головною ціллю протестуючих було захоплення центру. міста, а коли це не вдалося, вони пішли в спальні райони. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "Білорусь 1".

"Це був мій наказ, щоб убезпечити людей... Темно, люди перелякані. Хтось о сьомій годині вийшов з діточками на вулицю. Це що, нормально, коли натовп п'яний, збожеволівший, проколотий наркотиками, прокурений і пропитий — сотні людей кинулися в ці райони", — почав скаржитися скандальний політик.

Не можна не згадати про те, що 27 жовтня диктатор фактично "благословив" масштабні репресії проти молоді та інших громадян, які вирішили підтримати акції протесту в республіці. Як стверджує сам Лукашенко, мітингарі вже перейшли червону лінію, а прості люди все втомилися від усіх цих подій. Диктатор додав, що "жодного не потрібно вмовляти — ані робітників, ані студентів, ані лікарів, ані вчителів, ані держслужбовців".

"Не хочуть робітники працювати — не треба. Але їх одиниці, які не хочуть. Студенти: прийшли вчитися — вчіться. Хто хоче, той нехай вчиться. Хто вийшов в порушення закону на несанкціоновані акції, позбавляється права бути студентом. Будь ласка, відправте їх, як я говорив, кого в армію, а кого — на вулицю. Нехай ходять по вулиці. Але вони повинні бути відраховані з вузу. Те ж саме викладачі, їх теж одиниці, які гидко себе ведуть в вишах", — заявив диктатор.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Олександр Лукашенко озвучив неочікувану пропозицію усім білорусам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?