Це помста - в Україні неочікувано кинули виклик владі США
Категорія
Політика
Дата публікації

Це помста - в Україні неочікувано кинули виклик владі США

Це помста - в Україні неочікувано кинули виклик владі США
Джерело:  online.ua

Влада США 10 вересня ухвалила неочікуване рішення - офіційно стало відомо про те, що Міністерство фінансів Штатів ввело потужні санкції проти українського депутата Андрія Деркача, який нещодавно опублікував плівки нібито з голосами колишнього укранського лідера Петра Порошенка та кандидата в президенти США Джо Байдена. Представники відомства почали стверджувати, що Деркач нібито понад 10 років був активним російським агентом та підтримував тісні зв'язки з спецслужбами РФ, а також "прямо або побічно брав участь, спонсорував, приховував або іншим чином був причетний до іноземного втручання в спробі підірвати майбутні президентські вибори в США 2020 року". На усі ці звинувачення миттєво відреагував сам народний обранець - Андрій Деркач назвав це помстою й навіть пообіцяв влаштувати пресконференцію про нібито нові розслідування корупції в США. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на допис політика у Фейсбук.

"Помста представників "Демокорапшн" в особі Байдена, Кента і Квін. Помста - невід'ємна частина їх регулярної діяльності проти українських розслідувачів, журналістів, експертів, які розкривають все нові і нові схеми міжнародної корупції. Це помста і щодо мене, як представника команди розслідувачів. На початку наступного тижня я вийду на пресконференцію з новими, шокуючими фактами викриття "демокорупції". Саме через витік інформації про майбутню пресконференції, інформація про санкції вийшла саме сьогодні. "Демокорупціонери" дуже бояться. Тому що кожне слово, яке буде мною озвучене, підкріплене цифрами, документами і цікавими записами", - написав Андрій Деркач.

Окрім того, він попередив, що не буде за жодних умов скасовувати пресконференцію, оскільки "на кону - державна незалежність і суверенітет України".

Ба більше, народний депутат припустив, що, можливо, буде судитися з американським відомством, яке ввело проти нього санкції.

"Подібна інформація від Мінфіну США відкриває мені можливість захищати свої інтереси в юридичному полі - в суді", - заявив Деркач.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно головний суперник Трампа Джо Байден дав усім українцям гучну обіцянку — він наголосив, що надасть Україні летальну зброю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?