Це триватиме до повної деокупації: Єрмак відреагував на нові вибухи в Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Це триватиме до повної деокупації: Єрмак відреагував на нові вибухи в Криму

Це триватиме до повної деокупації: Єрмак відреагував на нові вибухи в Криму
Джерело:  online.ua

16 серпня очільник Офісу президента Андрій Єрмак натякнув, що за новими вибухами у Криму стоять Збройні сили України, а також публічно попередив, що знищення російських складів зі зброєю триватиме до повної деокупації українських територій.

Джерело: новини Укрнет

В ОПУ прокоментували нові вибухи в Криму

"Операція "демілітаризація" у ювелірному стилі ЗСУ продовжиться до повної деокупації українських територій. Наші воїни – кращі спонсори гарного настрою. Крим – це Україна, - написав Андрій Єрмак.

Що цікаво, Збройні сили України досі не підтвердили, що саме вони завдали удару по Криму 16 серпня. Так,  речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат жартівливо зазначає, що вибухи в Джанкойському районі тимчасово окупованого Криму спровоковані "недотриманням правил протипожежної безпеки".

Є офіційна позиція українського уряду, вищого військового керівництва… Противник не вміє користуватися заходами пожежної безпеки. Але всю Україну це тішить. Джанкой — це ще один аеродром, де противник зосередив ударні вертольоти та іншу техніку. Судячи з відео, яке з'явилося у відкритих джерелах, ми бачимо детонацію боєкомплекту… Сподіваємося, що таким чином противник позбавиться техніки та особового льотного складу (як відбулось у Саках)… - зазначив він.

Що відомо про вибухи у Криму 16 серпня

Вранці 16 серпня у Джанкойському районі окупованого Росією Криму пролунали вибухи і було видно вогонь. Окупанти зразу ж підтвердили детонацію на складі боєприпасів у селищі Майське.

Окрім того, вони розпочали евакуацію людей. Також вказано, що залізниця на півночі окупованого Криму пошкоджена через вибух на складі російських боєприпасів у селі Майське, і потяги з Росії не поїдуть далі Владиславівки на сході півострова. Міноборони РФ назвало диверсією ранкові вибухи на складі у Криму.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?