Цілують російський чобіт. Депутат у Молдові вилаяв колег з парламенту
Категорія
Політика
Дата публікації

Цілують російський чобіт. Депутат у Молдові вилаяв колег з парламенту

Цілують російський чобіт. Депутат у Молдові вилаяв колег з парламенту
Джерело:  online.ua

Влада Молдови намагається заборонити на території своєї країни діяльність телекомпанії “Мир”, оскільки та поширює російську пропаганду та популяризує антиукраїнські настрої. Однак у молдавському парламенті знайшлися прокремлівські депутати, які роблять усе можливе, щоб заблокувати це рішення. До них публічно звернувся колега з керівної партії PAS Дан Перчун, який російською лайкою висловив усе, що про них думає.

Джерело: Moldova Daily

Депутат у Молдові вилаяв проросійських колег з парламенту

Варто звернути увагу на те, що за рішення щодо виходу із договорів про функціонування телерадіокомпанії “Мир” проголосували 55 молдавських депутатів, а 46 виступили проти.

Це неабияк обурило представника керівної партії PAS Дана Перчуна, який вирішив публічно розкритикувати своїх колег із проросійською позицією.

Ви чи дурні, чи лицеміри, чи зрадники. Скільки ви можете знущатися над народом Молдови? — звернувся Перчун до депутатів від Блоку комуністів і соціалістів, які виступають проти цього проєкту, і тим самим “цілують російський чобіт”.

Виступу політика спробували завадити та навіть вимкнули його мікрофон. На це Перчун емоційно відповів російською: “За*бали”.

Що важливо знати про телекомпанію "Мир", яку намагаються заборонити в Молдові

Телекомпанія "Мир" - це російська мовна міжнародна організація, яка існує уже понад 30 років.

Вона була створена угодою глав держав-учасників СНД з метою висвітлення політичного, економічного та гуманітарного співробітництва, формування спільного інформаційного простору і сприяння міжнародному обміну інформацією.

Варто також зазначити, що штаб-квартира телерадіокомпанії знаходиться в Москві та має представництва в 9 країнах.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?