Ціна біткоїна побила другий історичний рекорд поспіль
Категорія
Економіка
Дата публікації

Ціна біткоїна побила другий історичний рекорд поспіль

Ціна біткоїна побила другий історичний рекорд поспіль
Джерело:  online.ua

Курс біткоїна в останні числа 2020 року перевершив всі очікування і за останні дні побив кілька історичних максимумів. 26 грудня ціна біткойна зросла до 25 тисяч доларів, а 27 грудня Bitcoin подорожчав до 27,5 тисяч доларів За останню добу ціна першої криптовалюта зросла на 11%, з січня 2020 року - на 240%. Курс біткоїна на 27 грудня повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Coindesk.

Дані кріптовалютной біржі свідчать про те, в ході торгової сесії 27 грудня біткойн дорожчав від 26,2 тисяч доларів, що стало новим рекордом. З півночі його курс безперервно зростає і станом на 9:00 за київським часом вартість біткоіна становить 27605 доларів.

Причиною рекордного підвищення курсу Bitcoin економісти пов'язують з тим, що інвестори йдуть на ризиковані угоди через масштабні вливання Федеральної резервної системи і інших центробанків в економіку. Також на ціну криптовалюти впливають позитивні новини про шанси, що пандемію коронавіруса вдасться перемогти за рахунок появи ефективних вакцин.

Як відомо, 16 грудня курс біткоіна вперше в історії перевищив 20 тисяч доларів. Остання хвиля зростання вартості криптовалюта почалася 11 грудня, ціна росла з локального мінімуму в 17,5 тисячі. Трохи менше ніж за три тижні біткойн подорожчав на 41%, з вересня його курс піднявся на 151%. Аналітики CRR очікують, що ціна на біткоїн зросте до 341 тисяч доларів в 2025 році і 400 тисяч доларів у 2030 році.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що всесвітньо відомий інвестор, бізнесмен, а також автор популярної книги "Багатий тато, Бідний тато" Роберт Кіосакі не втомлюється ділитися цікавими прогнозами щодо майбутнього криптовалюта. На цей раз він звернув увагу на те, що ціна біткоіна може незабаром почати рухатися в напрямку 50 тис доларів вже в 2021 році. Саме тому, як стверджує експерт, потрібно встигнути купити цю криптовалюта, поки вона не перетнула позначку в 20 тис доларів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?