Туреччина спростила в'їзд для туристів з України
Категорія
Україна
Дата публікації

Туреччина спростила в'їзд для туристів з України

Туреччина спростила в'їзд для туристів з України
Джерело:  online.ua

Уряд Туреччини пом'якшує правила в'їзду для українців. З 15 травня для пасажирів, які летять до Туреччини з України, скасували обов'язкові ПЛР-тести на коронавірус.

Джерело: пресслужба Мінкульту

Туреччина скасувала обов'язкові ПЛР-тести також для пасажирів з Китаю, В'єтнаму, Австралії, Нової Зеландії, Сінгапуру, Таїланду, Південної Кореї, Японії, Великобританії, Латвії, Люксембургу та Естонії.

"Декларація про наміри, яка на початку травня була підписана між Україною і Туреччиною, - дає перші результати. Світ вже не буде таким, як раніше. Проте, якщо ми можемо, сдотримуючись безпекових норм, хоча б частково повертатися до звичних колись реалій - цим варто користуватися ", - прокоментував спрощення в'їзду українцям до Туреччини міністр культури і інформаційної політики Олександр Ткаченко.

Відпочинок в Туреччині 2021

Турецький уряд розраховує, що скасування ПЛР-тестів збільшить попит на відпочинок для туристів. У цій країні з минулого року діє програма безпечного туризму. Програма передбачає сертифікацію готелів, місць громадського харчування, туристичних і розважальних об'єктів після виконання ними переліку вимог щодо дотримання епідмеропріятій.

Зараз в Туреччині діє локдаун - строгі обмеження в країні введено щонайменше до 17 травня. Система "все включено" (all inclusive) зі шведським столом працює в готелях Туреччини, але гостям накладають обрану ними їжу в тарілки співробітники готелю.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?