Twitter почав блокувати твіти з нової медіа-платформи Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

Twitter почав блокувати твіти з нової медіа-платформи Трампа

Twitter почав блокувати твіти з нової медіа-платформи Трампа
Джерело:  online.ua

Адміністрація Twitter вирішила блокувати публікації від імені нової комунікаційної медіа-платформи експрезидента США Дональда Трампа, яку той заснував для обходження бану в соціальних мережах.

Джерело: BBC

За оприлюдненими даними, згаданий акаунт @DJTDesk, на думку адміністрації, порушив політику соціальної мережі, оскільки поширював контент, “пов’язаним із заблокованим обліковим записом”.

У вівторок, 4 квітня, колишній американський державний лідер запустив власну медіа-платформу для спілкування з прихильниками та аудиторією в цілому. Вона отримала назву The Desk of Donald J Trump (“Зі столу Дональда Трампа”).

У Twitter уточнили, що дозволяють користувачам обмінюватися контентом з нового сайту 45-го президента, однак не дають можливості обійти цей бан з боку приватної особи політика - саме це й було метою блокування ще на початку 2021 року.

Передбачається, що до правил ухилення можуть входити “використання іншим користувачем від вашого імені, облікового запису, яка представляє вашу особистість, бренд або бізнес-особистість для іншої мети”.

У соціальній мережі станом на 7 травня присутні принаймні 4 акаунти зі схожими біо-даними. Усі вони поширюють контент з нової платформи Трампа. Наразі у Twitter не коментують подальшу долю таких облікових записів.

Згідно з поясненням адміністрації The Desk of Donald J Trump, сайт стане місцем публікації заяв політика та відповідних пресрелізів. Користувачі можуть лайкати повідомлення та публікувати їх у Twitter чи Facebook, однак за певних умов. Вони не повинні порушувати правила соціальних мереж.

Наступного дня після оголошення про медіа-платформу Трампа представники незалежної наглядової ради Facebook підтримали рішення адміністрації щодо блокування акаунту політика. Утім, термін бану можуть переглянути упродовж наступних 6 місяців.

Трамп і штурм Капітолія

Захоплення одного з символів американської політики на Капітолійському схилі у Вашингтону стало точкою неповернення для Трампа. Після того, як прихильники політика здійснили цей приголомшливий та засуджений навіть за кордоном акт, він миттєво перетворився на нерукоподатного політика.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?