У Батумі — потужний ураган. Вітер зносить дахи і валить дерева
Категорія
Світ
Дата публікації

У Батумі — потужний ураган. Вітер зносить дахи і валить дерева

У Батумі — потужний ураган. Вітер зносить дахи і валить дерева
Джерело:  online.ua

У курортному місті Батумі в Грузії стався потужний ураган, який зніс дахи будинків, повалив дерева та пошкодив лінії електропередач у кількох районах міста.

Джерело: NEWSGEORGIA

У Батумі — потужний ураган

За даними ЗМІ, найсильніший ураган у Батумі розпочався несподівано.

Сильний ураган у Батумі зніс дахи будинків, повалив дерева та пошкодив лінії електропередачі у кількох районах міста. У зв'язку зі стихійним лихом влада оголосила штормове попередження до ранку, і місцеві жителі закликають не виходити з дому, якщо немає потреби.
Крім того, МВС Грузії підтвердило загибель однієї людини під час урагану, який раптово обрушився на Чорноморське узбережжя Грузії. У Кобулеті людина загинула, яка знаходилася в машині в момент, коли на неї впало дерево.

Що відомо про урагани в світі

Губернатор Техасу Грег Ебботт сказав, що люди повинні бути готові до «екстремальних паводків, включаючи повені і потенційних збитків, заподіяних дощами». Він додав, що також існує велика ймовірність торнадо.

За даними Національного центру ураганів, жителі вздовж узбережжя від Порт-Арканзасу до Порт-О’Коннора стикаються з небезпечною для життя штормовою хвилею висотою до 5 футів, коли Ніколас мчить вниз.

Ураган Ніколас зійшов на берег недалеко від східної частини півострова Матагорда, приблизно в 10 милях на захід-південний-захід від Сарджент-Біч, штат Техас, приблизно о 1:30 ранку за східним часом у вівторок, зі швидкістю 75 миль на годину.

Район Х’юстона був зруйнований чотири роки тому ураганом Харві, штормом категорії 4, який забрав життя 68 осіб — це найбільша кількість загиблих в результаті урагану в штаті з 1919 року.

Читайте також:

  • США накрив потужний ураган “Іда”, є людські жертви.

  • NASA показало одночасно чотири урагани на планеті — яскраве фото.

  • Ураган Доріан б’є блискавками: метеорологи показали шокуюче відео з космосу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?