У Білому домі прокоментували вилов РФ уламків збитого БПЛА США
Категорія
Політика
Дата публікації

У Білому домі прокоментували вилов РФ уламків збитого БПЛА США

У Білому домі прокоментували вилов РФ уламків збитого БПЛА США
Джерело:  online.ua

За словами офіційних представників Білого дому, у місці падіння збитого винищувачами армії РФ американського БПЛА MQ-9 Reaper у Чорному морі росіянам не вдалось виловити нічого окрім шматків скловолокна або дрібних деталей. 

Джерело:  CNN

Росія нічого не отримала від знищення американського БПЛА

За словами одного з американських чиновників, Росія досягла місця, де в Чорному морі впав американський розвідувальний безпілотник, приблизно в 70-80 милях на південний захід від Криму.

Однак у Білому домі трохи применшують уламки безпілотників або можливість отримати будь-яку конфіденційну інформацію з його останків.

Ми унеможливили для них можливість зібрати що-небудь, що має розвідувальну цінність, по залишках цього безпілотника, які б залишки не знаходилися на поверхні води, - зазначив координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі.

Американські чиновники також зазначають, що після зіткнення американського безпілотника та російських винищувачів рано вранці у вівторок оператори безпілотників вжили заходів, щоб стерти чутливе програмне забезпечення безпілотника, перш ніж він впаде в Чорне море.

Все, що залишилося ... плаваюче, швидше за все, буде поверхнями управління польотом і тому подібними речами. Ймовірно, для них немає реальної внутрішньої цінності з точки зору реінжинірингу або чогось в цьому роді, - підкреслив Кірбі.

Росіяни вихваляються виловленими уламками БПЛА 

Путінська так звана Z-армія святкує ліквідацію американського БПЛА MQ-9 Reaper, який 14 березня російський Су-27 підбив над акваторією Чорного моря.

Зокрема, в пропагандистському телеграм-каналі "Друзі майора Селіванова" росіяни показали, як намагаються "затрофеїти" БПЛА за допомогою підводного робота. Його завантажили з судна ВМФ РФ "Волхов".

Ось так Російська Імперія змикає свою караючу длань на шиї глобалістських США, - зазначають автори повідомлення.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?