У Білорусі планують видати зброю працівникам МНС
Категорія
Світ
Дата публікації

У Білорусі планують видати зброю працівникам МНС

У Білорусі планують видати зброю працівникам МНС
Джерело:  online.ua

Очільник Міністерства з надзвичайних ситуацій Білорусі Вадим Синявський заявив, що білоруські рятувальники проходять підготовку для дій у "особливих умовах" та найближчими тижнями отримають зброю.

Джерело:  "Зеркало"

У Білорусі анонсували видачу зброї працівникам МНС

Глава держави мені поставив завдання і визначив необхідність підготовки білоруських рятувальників для дій в особливих умовах. Перше - це внутрішні проблеми - проблеми, пов'язані з масовими заворушеннями. Тому в інтересах органів внутрішніх справ ми це завдання вирішуватимемо. У разі збройного конфлікту та агресії щодо нашої країни — на користь Міністерства оборони. Іде підготовка наших підрозділів для роботи у цих напрямках діяльності, - заявив Вадим Синявський.

Фото — з відкритих джерел

За його словами, також було завдання озброїти особовий склад табельною зброєю.

До 15 червня ми отримуємо озброєння і фактично будемо готові до виконання завдань, що стоять за призначенням у цьому сегменті роботи МНС, - заявив очільник МНС Білорусі.

Синявський також додав, що ці завдання виконуватимуться виключно у разі виникнення "особливих умов".

Він також цинічно зазначив, що перепідготовка рятувальників зменшить "недоброзичливцям" кількість можливостей "вкотре випробувати білоруське суспільство на міцність".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?