У британській розвідці підтвердили успіхи контрнаступу ЗСУ на сході України
Категорія
Україна
Дата публікації

У британській розвідці підтвердили успіхи контрнаступу ЗСУ на сході України

У британській розвідці підтвердили успіхи контрнаступу ЗСУ на сході України
Джерело:  online.ua

За інформацією представників розвідки Великої Британії, ЗСУ продовжують успішний контрнаступ на сході України, однак кремлівська армія намагається втримати захоплені позиції в районі річки Оскол на Харківщині та чинить серйозний спротив. 

Джерело: Twitter-сторінка Міноборони Великої Британії

ЗСУ досягли успіхів у контрнаступі на Харківщині 

Зокрема, протягом останніх 3 днів українські військові взяли під контроль плацдарми на східному березі річки Оскол. Військові кремлівської армії намагались приєднати район поблизу річки до власних оборонних позицій.

На південь, на Донеччині, тривають бойові дії, оскільки українські війська штурмують місто Лиман на схід від річки Сіверський Донець, який Росія захопила у травні.

Ситуація на полі бою залишається складною, але зараз Україна чинить тиск на територію, яку Росія вважає важливою для своїх військових цілей, - зазначають в Міноборони Великої Британії.

Між тим радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович спрогнозував нову гучну перемогу ЗСУ над кремлівськими окупантами.

Ми не підтверджуємо, поки Генеральний штаб не сказав… Лиман… не дуже схоже на оточення, поки що. Коли вони дійдуть Новолюбівки, тоді він буде в оточенні – заявив він. - У будь-якому випадку беремо, тут треба почекати кілька днів, і все буде добре, як мені здається. Наші молодці перемагають, - зазначив Арестович.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?