У Донецьку вибухнув склад боєприпасів армії РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

У Донецьку вибухнув склад боєприпасів армії РФ

У Донецьку вибухнув склад боєприпасів армії РФ
Джерело:  online.ua

5 липня в окупованому Донецьку вибухнув склад боєприпасів, який російські солдати розмістили у "Камаз центрі" у Київському районі міста.

Джерело: фото і відео у Telegram-пабліку окупантів "Типичный Донецк"

У Донецьку вибухнув склад боєприпасів російських солдатів

Варто зазначити, що про обстріли Київського району почали повідомляти вранці 5 липня. На відео видно клуби диму, а також чути, як детонують снаряди.

За словами адміністраторів Телеграм-спільноти, двоє людей загинули і ще двоє мирних мешканців отримали поранення.

Фото - telegram.org

Окрім того, зазначається, що у Ворошиловському районі Донецька пошкоджений міст. За даними окупантів, снаряди поцілили в районі супермаркета "MOLOKO" біля парку Щербакова.

Українська сторона інформацію про вибухи поки не підтверджувала та не коментувала.

Що відомо про останні успіхи ЗСУ на полі бою

За словами очільника Харківської військової адміністрації Олега Синєгубова, Збройним Силам України на Харківському напрямку вдалося провести успішну операцію, знищивши "велику кількість живої сили противника та його броньованої техніки".

Окрім того, наголошується, що протягом періоду повномасштабного вторгнення армії РФ в нашу країну Збройним силам України вдалося ліквідувати уже 36 350 солдат РФ, а також знищити 1 594 танків ворога.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?