У Генштабі оприлюднили кадри провальних спроб наступу армії РФ у Запорізькій області
Категорія
Україна
Дата публікації

У Генштабі оприлюднили кадри провальних спроб наступу армії РФ у Запорізькій області

У Генштабі оприлюднили кадри провальних спроб наступу армії РФ у Запорізькій області
Джерело:  online.ua

Українські військові жорстко придушили спроби злочинної окупаційної армії РФ розпочати наступ на території Запорізької області влучними ударами по ворожих позиціях. В результаті одніє з таких провальних спроб наступу окупанти втратили близько 30 солдатів, танк та 5 БМП.

Джерело: Facebook-сторінка Генштабу ЗСУ

Що відомо про втрати окупантів та успіхи ЗСУ на фронтах

Поки російські пропагандисти в своїй хворій уяві "захоплюють" населені пункти Запорізької області Сили оборони краю спокійно та впевнено знищують техніку та живу силу противника, займаючи ворожі позиції, - йдеться у повідомленні військового відомства.

За словами пресофіцера Оперативного командування "Південь" на Таврійському напрямку Євгена Єріна, російська армія не проводить масштабних наступальних дій на території Запорізької області.

В одночас підрозділи злочинної російської армії намагаються просунутись вперед невеликими групами.

Ворог активних масштабних дій не здійснює. Разом з тим, мають місце регулярні спроби противника малими групами до 10 осіб здійснювати штурмові дії щодо наших позицій, - підкреслив Єрін.

Військовий додав, що російські війська мали частковий успіх на одному з напрямків. Проте українські захисники відбили свої позиції і відкинули окупантів.

На окремих напрямках противник дійсно мав певний частковий успіх, але на даний час всі позиції відновлені. Противник відкинутий на попередні свої позиції, - наголосив Єрін.

Між тим секретар РНБО Олексій Данілов зазначив, що Кремль посилив інформаційні атаки, що свідчить про підготовку нового масштабного наступу в Україні.

Росія готується до наступу, першою ознакою якого згідно зі сталою тактикою є реалізація активних інформаційних заходів… Нас хочуть залякати, тому що перемогти на полі бою вони не в змозі. Ми маємо з вами це пам'ятати, - зазначив Данілов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?